pokal header web

Årets sidste kamp står for døren

I morgen spiller vi årets sidste kamp, når vi drager sydpå, hvor et møde med SønderjyskE venter. Kampstart er kl. 14.10.

Hjemmeholdet har indtil nu haft en svingende sæson, og de ligger i øjeblikket næstsidst i 888ligaen med 9 point. De har dog været i en opadgående kurve på det sidste – specielt på hjemmebane. I Broager Sparekasse Skansen er det blevet til to sejre i de sidste tre kampe. Sejrene er hentet mod TTH Holstebro og HC Midtjylland.

Der er ingen tvivl om, at der venter os en svær opgave mod et sultent SønderjyskE mandskab. Vi kan med garanti også se frem til et tændt hjemmepublikum lillejuleaften, hvor godt 2.000 tilskuere vil være klar til at ligge pres på os.

Efter sidste weekends storsejr hjemme over KIF Kolding København har vi haft en uge til at forberede os på morgendagens kamp. Og vi er helt klar på at jagte sejren og to vigtige point i det sønderjyske.

Vi ligger i øjeblikket på femtepladsen med 18 point lige i hælene på top4. Afhængig af resultaterne kan vi med en sejr spille os op i tabellen forud for vinterpausen, hvis vi formår at tage de to point med til Aalborg.

I ryggen får vi omkring 50 medrejsende Aalborg-tilhængere, der helt sikkert vil støtte os i jagten på sejr. Er du ikke én af de medrejsende tilhængere, kan du følge kampen direkte på TV2.

Der er i øvrigt fuld program i 888ligaen i morgen med tre kampe kl. 14.10 og fire kampe kl. 16.05. Vores kamp er hovedkampen på TV2 kl. 14.10, mens der ligeledes sendes en kamp direkte på TV2 med kampstart kl. 16.05. Derudover kan man i morgen helt ekstraordinært følge de øvrige kampe direkte på TV2 Play – der er altså masser af muligheder for at nyde lillejuleaften i selskab med tophåndbold.

Kampen starter kl. 14.10 og dømmes af Malene Vestergaard Lythje og Dennis Engkebølle Stenrand.

 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse