MicrosoftTeams-image (3)

Århus Håndbold er altid en alvorlig udfordring i Aarhus

Sidste stop før VM-pausen er Århus Håndbold på udebane i morgen, 2. juledag i NRGi Arena i Aarhus. En usædvanlig kampdag, men hvorfor ikke. Vi er klar kl. 20.00 – direkte på TV 2 Sport – til en kamp, vi skal vinde for at bevare placeringen i top fire efter sejren over Team Tvis Holstebro for få dage. 

Siden sejren over Holstebro-holdet i Gigantium i lørdag har der været tid til restitution og træning i dag, 1. juledag. Så er der sidste taktiske forberedelserne gjort mod Århus Håndbold, der altid er en vanskelig modstander på egen, men også altid ret uforudsigelig. 

Vi vandt 30-21 over århusianerne 26. november i december. Derefter vandt Erik Vejes tropper fire kampe på stribe og avancerede til en slutspilsplads efter en dårlig indledning på sæsonen. Så fulgte fire sejre på stribe: To gange sejr over Skive og sejre over Team Tvis Holstebro og Skanderborg Håndbold. 

I lørdags fulgte så nederlag til bundholdet Nordsjælland på udebane. Siden vi mødte Århus sidst har holdet fået topscorer Simon Birkefeldt skadet. Til gengæld viste unge Martin Risom flotte takter mod Nordsjælland, og veteranen Toke Holst er ved at være på toppen igen. 

Århus Håndbold er p.t. på syvendepladsen i ligaen med 16 point, mens vi har 24 point på fjerdepladsen. 

Cheftræner Nikolaj Jacobsen må fortsat undvære Kristian Kjelling og Håvard Tvedten, mens det ved dagens træning afgøres om René Antonsen kan spille på grund af sine knæ-problemer. 

Kampen spilles kl. 20.00, vises på TV 2 Sport, og dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand. 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse