pokal header web

Ændringer af spilletidspunkter

Grundet TV er der blevet rykket på spilletidspunkterne for tre af vores kommende kampe i Primo Tours Ligaen. Det drejer sig om hjemmekampen mod TTH Holstebro samt udekampene mod Fredericia og Ribe-Esbjerg.

Topopgøret i Jutlander Bank Arena mod TTH Holstebro var oprindeligt fastsat til onsdag 12. februar kl. 19.30. Kampen spilles fortsat 12. februar, men starttidspunktet er rykket til kl. 20.30.

Udekampen mod Fredericia spilles stadigvæk onsdag 19. februar. Kampstart er dog rykket til kl. 20.30 i stedet for kl. 19.00, hvor den oprindeligt var programsat.

Opgøret ude mod Ribe-Esbjerg var oprindeligt fastsat til at blive spillet onsdag 4. marts kl. 18.30 i Ribe. Kampen spilles fortsat 4. marts, men den er nu flyttet til Esbjerg, og kampstart er rykket til kl. 20.30.

Husk du altid kan holde dig opdateret på vores fulde kampprogram lige her.

Har du endnu ikke sikret dig adgang til vores kommende spændende hjemmekampe, så er det fortsat muligt. På vores billetshop kan du nemlig købe dine billetter til samtlige af vores hjemmekampe til og med sidste kamp i grundspillet af Primo Tours Ligaen – inkl. vores to sidste gruppehjemmekampe i VELUX EHF Champions League.

Vil du være sikker på din helt egen plads til alle vores resterende hjemmekampe inkl. slutspil, evt. semifinale + finale samt knockout-hjemmekampe i VELUX EHF Champions League? Så er vores halvårssæsonkort lige sagen – læs meget mere om fordelene her.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse