pokaler_header_new

Ændringer af spilletidspunkter

Grundet TV er der blevet rykket på spilletidspunkterne for tre af vores kommende kampe i Primo Tours Ligaen. Det drejer sig om hjemmekampen mod TTH Holstebro samt udekampene mod Fredericia og Ribe-Esbjerg.

Topopgøret i Jutlander Bank Arena mod TTH Holstebro var oprindeligt fastsat til onsdag 12. februar kl. 19.30. Kampen spilles fortsat 12. februar, men starttidspunktet er rykket til kl. 20.30.

Udekampen mod Fredericia spilles stadigvæk onsdag 19. februar. Kampstart er dog rykket til kl. 20.30 i stedet for kl. 19.00, hvor den oprindeligt var programsat.

Opgøret ude mod Ribe-Esbjerg var oprindeligt fastsat til at blive spillet onsdag 4. marts kl. 18.30 i Ribe. Kampen spilles fortsat 4. marts, men den er nu flyttet til Esbjerg, og kampstart er rykket til kl. 20.30.

Husk du altid kan holde dig opdateret på vores fulde kampprogram lige her.

Har du endnu ikke sikret dig adgang til vores kommende spændende hjemmekampe, så er det fortsat muligt. På vores billetshop kan du nemlig købe dine billetter til samtlige af vores hjemmekampe til og med sidste kamp i grundspillet af Primo Tours Ligaen – inkl. vores to sidste gruppehjemmekampe i VELUX EHF Champions League.

Vil du være sikker på din helt egen plads til alle vores resterende hjemmekampe inkl. slutspil, evt. semifinale + finale samt knockout-hjemmekampe i VELUX EHF Champions League? Så er vores halvårssæsonkort lige sagen – læs meget mere om fordelene her.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...