pokaler_header_new

Ærgerlig start på slutspillet

En kedelig aften i Holstebro endte med et 31-27 nederlag efter pauseføring til hjemmehold på 17-11.

Fra start hang vi lidt efter, og TTH Holstebro kom hurtigt i front 2-0, inden vi efter et par gode momenter kom tilbage på 2-2. De efterfølgende minutter havde vi ikke marginalerne på vores side.

Nogle stole ud aktioner i angrebet blandet med et par fejl gav hjemmeholdet en håndfuld kontrascoringer. Disse udnyttede de, og vi kom derfor til at hænge efter på måltavlen fra starten af kampen.

Det kæmpede vi med at rette op på i løbet af første halvleg – dog uden held. Ved pausen var TTH foran 17-11 efter en halvleg, hvor vi havde det svært angrebsmæssigt samtidigt med, vi gav for mange lette mål væk.

Efter pausen var stillingen stabiliseret de første ti minutter. Vi forsøgte os med 7 mod 6 og kom lettere til mål, men der blev primært byttet mål fra begge mandskaber i begyndelsen. Herefter fik vi dog fat i en god periode, og med momentum på vores side fik vi forspringet ned på to mål midtvejs i anden halvleg.

En angrebsfejl og derefter en tvivlsom udvisning ødelagde desværre dette momentum. Hjemmeholdet fik igen solidt fat om kampen og kom igen komfortabelt i front med fire mål.

Vi fortsatte fighten og fik igen tændt et håb ved at få forspringet ned på minus to. Det var dog sent i kampen, og da vi satsede til slut kunne hjemmeholdet komme nemt igennem og slå sejren fast til slutstillingen 31-27.

Slutspillet fik derfor en ærgerlig start for vores vedkommende. Vi skal nu hurtigt se fremad og rette fokus mod lørdag, hvor næste opgave venter. Århus Håndbold gæster Jutlander Bank Arena, og to yderst vigtige point er på spil. Køb din billet til denne kamp her.

Til slut skal der lyde en stor tak til vores fans, der endnu engang havde taget turen med en hverdagsaften, og de gav drengene god opbakning kampen igennem.

MATCHFACTS:

Målscorere for TTH Holstebro:
Viktor Östlund 7, Jac Karlsson 5, Lars Mousing 4, Kasper Kildelund 4, Jonas Porup 3, Peter Balling 3, Emil Sidelmann 2, Martin Hansen 1, Simon Birkefeldt 1,Vignir Svarvarsson 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Buster Juul 6, René Antonsen 4, Martin Larsen 4, Tobias Ellebæk 4, Patrick Wiesmach 3, Lovro Jotic 2, Jesper Meinby 1, Andreas Holst 1, Sebastian Barthold 1, Simon Hald 1. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...