pokaler_header_new

Ærgerligt nederlag efter tæt afgørelse i Kiel

Langt ind i aftenens opgør havde vi de forsvarende EHF Champions League vindere nede i sækken. I kampens afslutning var det dog THW Kiel, der var skarpest og havde marginalerne på deres side, og det blev derfor til en sejr på 28-26 til det tyske mandskab.

Opgøret var hele vejen igennem en tæt affære, og kampens indledning var ingen undtagelse.

Det var hjemmeholdet, der spillede sig til en marginal føring fra start. Med et par gode kontraangreb fik vi to hurtige scoringer i streg, og vi spillede os dermed til vores første føring i kampen ved stillingen 5-6.

Føringen var kortvarig, og Kiel-mandskabet spillede sig tilbage i teten, og de var undervejs i første halvleg foran med tre.

Med en god afslutning på første halvleg fik vi dog udlignet Kiels føring, og ved pause var det derfor helt lige 15-15 efter 30 gode minutter fra vores side. 

I anden halvleg var det os, der kom bedst fra start. Vi lagde endnu et lag på defensivt, hvor vi  med god aggressivitet pressede hjemmeholdet, mens Aggefors samtidigt diskede op med gode redninger.

Ti minutter inde i anden halvleg havde vi derfor spillet os til en tomåls-føring. Et par tekniske fejl og uskarpe aktioner fra vores side forvandlede en mulig tremåls-føring til udligning fra Kiel.

Vi fandt dog tilbage til vores flotte og koncentrerede spil, og spillede os af flere omgange til en føring på tre mål, inden kampen gik ind i sin altafgørende fase.

Her var det desværre Kiel-mandskabet, der fik overhånden og i en tæt og intens afslutning tippede kampen til fordel for hjemmeholdet, der vandt 28-26.

Vi spillede langt hen af vejen en rigtig flot kamp med forrygende fight, god intensitet defensivt og klogt angrebsspil. 

Mulighederne for at slå de forsvarende tyske- og EHF Champions League vindere var derfor bestemt til stede. Men efter en afslutning, hvor vi manglede den sidste skarphed og marginalerne samtidigt faldt ud til hjemmeholdets fordel, var det i stedet Kiel, der sikrede sig de to point.

Vi skal nu hurtigt op på hesten igen. Allerede i morgen onsdag går turen videre til Ukraine, hvor torsdag byder på et møde med HC Motor. Et uhyre vigtigt opgør i bestræbelserne på at holde os inde i kampen om en mulig tredjeplads i EHF Champions Leagues gruppe B. 

Matchfacts

THW Kiel målscorere:
Niclas Ekberg 6, Harald Reinkind 5, Domagoj Duvnjak 4, Osker Sunnefeldt 3, Hendrik Pekeler 3, Patrik Wiencek 2, Magnus Landin 2, Sven Ehrig 2, Malte Voigt 1. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Sebastian Barthold 7, Nikolaj Læsø 5, Magnus Saugstrup 5, Mark Strandgaard 4, Lukas Sandell 3, Felix Claar 1, René Antonsen 1.

Udvisninger:

THW Kiel: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 5 x 2 min.

Redninger:

Niklas Landin: 12/37 (32 %)
Dario Quenstedt: 0/1

Mikael Aggefors: 13/38 (34 %)
Simon Gade: 2/5 (40 %)

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...