MicrosoftTeams-image (3)

Ærgerligt nederlag i VELUX EHF Champions League

Hviderussiske HC Meshkov Brest var desværre bedst på dagen, og de kan derfor rejse hjem med en 20-23 sejr efter 11-10 ved pausen.

Det blev som forventet en svær kamp, og allerede fra start stod det klart, at der vil blive tale om en hård kamp. Begge hold tog godt ved i forsvaret og stod solidt i den del af spillet. Efter knap et kvarters spil var stillingen derfor blot 3-3.

Der blev løsnet en smule op for angrebsspillet i slutningen af første halvleg, og vi kunne gå til pause foran 11-10 efter 30 minutter. En halv time hvor forsvars spillet primært dominerede assisteret af flotte målmandspræstationer i begge ender.

Vi kom desværre ikke alt for godt ud til anden halvleg, hvor vi ikke kunne finde de rette løsninger i angrebet. De hviderussiske gæster kom forholdsvist hurtigt foran med fire, og det formåede vi aldrig rigtigt at få lukket.

Gæsterne spillede klogt i slutningen af kampen, hvor de trak tempoet helt ud af opgøret. Selvom vi forsøgte og gav alt, vi havde, så lykkedes det ikke at overrumple et klogt spillende Brest-hold.

Det var et bump på vejen i vores mål om at nå videre fra gruppespillet i VELUX EHF Champions League. Men vi må op på hesten igen, og næste opgør finder sted i selvsamme turnering om præcis en uge ligeledes i Jutlander Bank Arena. Denne gang er det Paris Saint-Germain, der kommer på besøg – der er stadig få ledige billetter tilbage, og de kan købes her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 4, Sebastian Barthold 3, Patrick Wiesmach 2, Martin Larsen 2, Lovro Jotic 2, René Antonsen 2, Buster Juul 2 (2), Jesper Meinby 1, Tobias Ellebæk 1, Janus Smarason 1.

Målscorere for HC Meshkov Brest:
Petar Djordjic 7, Rastko Stojkovic 4, Siarhei Shylovich 3, Dzmitry Nikulenkau 2, Konstantin Igropulo 2, Viachaslau Shumak 2, Dzianis Rutenka 1, Alexsander Shkurinskiy 1, Andrei Yurynok 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
HC Meshkov Brest: 1 x 2 min.

Dagens dommere var lettiske Zigmars Sondors og Renars Licis.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena 3.417. 
 

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse