MicrosoftTeams-image (3)

Ærgerligt nederlag til U 16 drenge mod topholdet

Det lignede længe sejr til vores U 16 drenge i 1. division, da holdet mødte det ubesejrede tophold, Skanderborg, i Hjallerup.

Vi førte gennem næsten hele kampen, men det gik galt i de sidste 10 minutter, så vi måtte indkassere et ærgerligt nederlag på 25-24, efter at vi havde ført 15-13 ved pausen.

Vi spillede godt i både forsvar og angreb, og fra 5-5 efter ni minutter trak vi fra til 13-7. Det blev 14-10, men ved pausen var forspringet skrumpet ind til 15-13.

Vi fik en god start på 2. halvleg, og efter otte minutters spil førte vi 19-14. Så gik vi i stå, og Skanderborg kom foran for første gang i kampen ved 20-19, og vi kom bagud 23-20.

Vi viste god moral og kom igen – og med et halvt minut tilbage havde vi bolden bagud 25-24. Vi forstod ikke at udnytte chancen og måtte se topholdet sikre sig begge point.

Det var ellers ikke fordi, at det skortede på muligheder i slutningen af kampen. Vi havde overtal 6 mod fire, tre kontraer og et straffe, der blev misbrugt.

Vores målscorere var:

Christian Jensen 7, Kasper Holmen 7, Thor Madsen 2, Martin Rubæk 2, Daniel Christensen 2 og Rasmus Bering 2, Thomas Mosbjerg 1 og Patrick Pheiffer 1.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse