MicrosoftTeams-image (3)

Ærgerligt nederlag til U18 på hjemmebane.

Stillingen er nu den at Skanderborg fører rækken med 8 point for 4 kampe. Herefter følger Randers med 6 point for 5 kampe. For samme kampantal har Kolding på 3. pladsen 5 point, medens vi ligger på 4. pladsen med 2 point for 4 kampe. Sidst ligger Århus med 1 point for også 4 kampe.Som kampen skred frem, skulle starten af opgøret vise sig at blive afgørende. Hele tiden haltede vi efter Kronjyderne.

Der skulle gå over fem minutter, inden vi fik scoret vores første mål. På dette tidspunkt havde Randers allerede fundet vej til vores netmasker 4 gange..

Alt for mange bolde blev smidt væk i angrebsspillet og der var ikke skarphed nok i vores afslutninger. Enten skød vi lige på målmanden, eller også blev der skudt ved siden af målet.

Begge hold leverede en lidt rodet indsats i de første 30 minutter.

Selvom vi midt i første halvleg fik halet lidt ind på gæsterne, lykkedes det ikke os at få udlignet.Med 3 mål i starten af anden halvleg udbyggede Randers føreingen til 13-18, og der var vist ikke mange tilskuere, der troede på en hjemmesejr i dagens kamp.

Denne 5-måls føring blev holdt, til der var spillet ca. 20 minutter.

Med en ændring af vores forsvarsopstilling fra 6-0 til 4-2 gav os fornyet håb om point, idet vi scorede 4 mål i træk, uden at Randers fik svaret igen.

På dette tidspunkt viste hal-uret 25 minutters spil, og på måltavlen stod der 24-25.

Randers trak med 2 mål igen fra os og selvom de sidste minutter blev lidt hektiske, fik vi aldrig for alvor truet gæsterne.Med dette nederlag bliver det svært af nå den anden pladsen i puljen, der giver adgang til ligaen efter jul.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse