MicrosoftTeams-image (3)

Afgørelse i Brest-sag

Tidligere på ugen stod det klart, at hviderussiske HC Meshkov Brest, som vi krydsede klinger med i forrige uge, blev suspenderet fra turneringen af EHF grundet omstændighederne i Ukraine.

Siden da har vi afventet en afgørelse på, hvad der skulle ske med pointene mod holdet, hvilket der nu er kommet klarhed omkring.

Det er nu blevet afgjort, at de tilkæmpede point i gruppespillet mod hviderusserne forbliver intakt – som for vores vedkommende er fire point fra vores to sejre.

Det betyder, at Brest bliver taberdømt i de kampe, som endnu ikke er afviklet, og at de pågældende modstandere får tildelt en sejr på 10-0 og to point.

Da THW Kiel kun mangler at møde HC Meshkov Brest i den sidste spillerunde, rykker de med de tildelte point forbi os i tabellen med 21 point efter 14 kampe.

Det får derfor ingen betydning for vores kvartfinaleplads, som vi sikrede med sejren over Montpellier, da vi med denne afgørelse fortsat er sikre på at ende i top 2.

Vi har på nuværende tidspunkt 20 point for 13 kampe, og med en sejr onsdag på hjemmebane mod kroatiske HC PPD Zagreb kan vi kalde os gruppevindere og sikre os den historiske førsteplads – og dermed opnå den bedste mulige seedning til kvartfinalen.

Vi får derfor brug for jeres fulde opbakning, når vi onsdag spiller sidste kamp i Gruppe A. Der er få billetter tilbage, så vent ikke for længe!

Køb billet til det spændende opgør i EHF Champions League her.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse