pokal header web

Afgørelse i Brest-sag

Tidligere på ugen stod det klart, at hviderussiske HC Meshkov Brest, som vi krydsede klinger med i forrige uge, blev suspenderet fra turneringen af EHF grundet omstændighederne i Ukraine.

Siden da har vi afventet en afgørelse på, hvad der skulle ske med pointene mod holdet, hvilket der nu er kommet klarhed omkring.

Det er nu blevet afgjort, at de tilkæmpede point i gruppespillet mod hviderusserne forbliver intakt – som for vores vedkommende er fire point fra vores to sejre.

Det betyder, at Brest bliver taberdømt i de kampe, som endnu ikke er afviklet, og at de pågældende modstandere får tildelt en sejr på 10-0 og to point.

Da THW Kiel kun mangler at møde HC Meshkov Brest i den sidste spillerunde, rykker de med de tildelte point forbi os i tabellen med 21 point efter 14 kampe.

Det får derfor ingen betydning for vores kvartfinaleplads, som vi sikrede med sejren over Montpellier, da vi med denne afgørelse fortsat er sikre på at ende i top 2.

Vi har på nuværende tidspunkt 20 point for 13 kampe, og med en sejr onsdag på hjemmebane mod kroatiske HC PPD Zagreb kan vi kalde os gruppevindere og sikre os den historiske førsteplads – og dermed opnå den bedste mulige seedning til kvartfinalen.

Vi får derfor brug for jeres fulde opbakning, når vi onsdag spiller sidste kamp i Gruppe A. Der er få billetter tilbage, så vent ikke for længe!

Køb billet til det spændende opgør i EHF Champions League her.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse