MicrosoftTeams-image (3)

Afklapsning, så det kan mærkes mod mægtige Barcelona

Stjerneholdet FC Barcelona havde spansk røret fremme fra kampens start, og i løbet af fem minutter stod det klart, at det ville blive en meget vanskelig kamp for Jesper Jensens unge mandskab.

FC Barcelona kørte bare derudad, og vi måtte lægge ryg til et historisk stort nederlag i knock out-kampene i Champions League: 31-11 efter 16-5 ved pausen.

Vi troede ganske enkelt ikke selv på mulighederne og spillede os hele tiden ind i deres garderhøje midterforsvar, hvor vi ikke havde en chance for at komme igennem. Vi kom til dårlige afslutninger, og den spanske landsholdskeeper Perez de Vargas stod i vejen for det hele.

Det store publikum i Jutlander Bank Arena bakkede flot op kampen igennem, men fakta stod ikke til at ændre. Det blev en afklapsning af de store.

–  Vi kan kun lægge os ned og sige undskyld for vores præstation. Det gælder os alle – både trænere og spillerne. Vi må hver især se os selv i spejlet, ruske op i os selv og tro noget mere på vores egne evner. Vi ved, at vi kan gøre det bedre. Vi skal tage til Barcelona næste weeekend og vise, at vi kan gøre det bedre, og så kan vi bruge onsdagens udekamp i Odder til – forhåbentligt – at banke selvtillid ind på holdet igen, siger Jesper Jensen.

– Vi spillede sæsonens bedste kamp, og vi ved godt, at resultatet er ikke udtryk for den reelle forskel på de to hold. Vi er glade for sejren, og vi er klar til de kommende opgaver i Champions League, sagde Xavier Pascual, FC Barcelonas træner, efter kampen.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse