MicrosoftTeams-image (3)

Afskedsarrangement efter lørdagens DM-finale

I forlængelse af lørdagens 3. DM-finale tager Aalborg Håndbold i DRINX Caféen afsked med syv spillere og en træner, der alle forlader klubben efter denne sæson.

Afslutningen på sæson 2022/23 betyder samtidig, at en række store personligheder tager afsked med Aalborg Håndbold, hvilket markeres lørdag i forlængelse af 3. DM-finale.

Arrangementet afholdes på scenen i DRINX Caféen i Sparekassen Danmark Arena. 

Således skal der tages behørig afsked med Lukas Sandell, Aron Pálmarsson, Andreas Væver, Andreas Flodman, Mikael Aggefors, Simon Gade, Felix Claar og assistenttræner Arnór Atlason.

Ved arrangementet vil Aalborg Håndbolds administrerende direktør Jan Larsen give et par ord med på vejen til hver af de spillere og trænere, vi skal sige farvel til.

Alle fans i Sparekassen Danmark Arena er naturligvis meget velkommen til at deltage i arrangementet og hylde alle spillere og trænere for deres indsats i Aalborg Håndbold.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse