pokaler_header_new

Aggefors med selvtilliden i orden før hjemmekamp på mandag

Med din rolige målmandsstil satte 31-årige Mikael Aggefors sit kraftige fingeraftryk på kampen i SønderjyskE i onsdags, og han var stærkt medvirkende til, at sønderjyderne kun scorede 15 mål. Han sluttede på en redningsprocent på 44, og han noterer nu, at selvtilliden er i orden før første betydende hjemmekamp i Jutlander Bank Arena – på mandag kl. 19.30 mod Århus Håndbold. 

Han er nu ved at være på plads både i truppen og privat efter den sene hjemkomst fra OL i Rio, hvor han var med som tredjemålmand på det svenske landshold. Han kom derfor til Aalborg en måned senere end de øvrige spillere.

Familien, der består af hustruen, Jenny, og sønnnen Elliot på ni måneder, er nu på plads i de nye omgivelser og har fundet ind i rytmen. 

– Jeg havde spillet syv år i Allingsås, og det var nu, jeg skulle prøve noget nyt, hvis det skulle være – også min alder taget i betragtning, siger Mikael Aggefors. Generel luftforandring, nye udfordringer, nye modstandere og et nyt sprog. Skiftet vil helt sikkert udvikle mig som målmand, og jeg kan allerede her de første uger mærke, at når alt er nyt til træningen, så giver det ny inspiration og motivation. 

– Jeg var derfor ikke tvivl, da jeg fik henvendelsen fra Aalborg Håndbold, som er kendt som en god klub, der tilhører toppen af dansk herrehåndbold, siger Mikael Aggefors.

Mikael Aggefors er fra Stockholm og spillede i forstadsklubben Tumba, indtil han var 24 år. Så skiftede han til Allingsås, hvor han bl.a. var med til at blive svensk mester, og i flere sæsoner blev han kåret som bedste målmand i den svenske liga. 

– I mange år spillede jeg fodbold samtidig med håndbold og sluttede først med fodbolden som 20-årig. Jeg er venstre fodet og spillede venstre back og venstre midtbane. Desuden har jeg spillet en del golf og interesseret mig for travsport. Det er ikke blevet til ret meget golf de seneste år, men jeg følger travsporten tæt sammen mod min mor og bror, og det betyder, at vi har ugentlig kontakt for at udveksle nyt fra travsporten. 

Aggefors er ikke i tvivl om egne og klubbens ambitioner. 

– Jeg er kommet til at Aalborg for at spille med om medaljer og være med i afgørende kampe i både ligaen og i pokalturneringen. 

– Jeg har hørt meget om den fantastiske stemning ved hjemmekampene i Jutlander Bank Arena, så jeg glæder mig til kampen mod Århus Håndbold på mandag. Vi har fået en god start med sikre sejre i både pokalen og ligaen, så nu skal vi følge de gode takter op på mandag, siger Aggefors. 

 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...