MicrosoftTeams-image (3)

Aggefors stemplede ind i ligaen med pragtkamp

Sjældent har en spiller fået debut i ligaen med en så suveræn indsats, som den svenske keeper Mikael Aggefors leverede i denne kamp. På nær et straffekast stod han hele kampen, og fra første fløjt lukkede han helt ned for hjemmeholdets skytter. Han holdt niveauet hele kampen – og i perioder turde modstanderne næsten ikke skyde. 

Aggefors fik flot opbakning af et stærkt forsvar, og i angrebet blev der spillet klogt mod et desillusioneret hjemmehold, der virkede som om, at troen på egne evner manglede. 

Holdene fulgtes ad til 3-3, men så trak vi fra til 6-3, bl.a. på gode mål af Martin Larsen. Det blev 10-5 og 13-7 ved pausen. 

På tre hurtige mål i begyndelsen af 2. halvleg gik det sidste af luften af hjemmeholdet. Vi førte 16-7, og så gjaldt det blot om at bevare koncentrationen. Det formåede vi, og der blev skiftet grundigt ud. 

Buster Juul scorede flotte mål fra venstre fløj, som han var alene om at passe i fraværet af fiberskadede Stefan Siugurmannsson. 

Næste opgave for Aron Kristjanssons tropper er hjemmekampen i Jutlander Bank Arena på mandag kl. 19.30.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...
Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...

Håndbold i verdensklasse