pokal header web

Aleksander Selmar: Vil være stamspiller

19-årige Aleksander Selmar er nu en fast del af ligaholdet. Den unge bagspiller blev rykket op fra vores U18-hold forud for denne sæson, og han er nu klar til sin første hele sæson på ligaholdet.

Allerede sidste sæson var Aleksander omkring førsteholdet, hvor han også fik sin ligadebut. I år er han så en fast del af ligatruppen, og det er lidt af en drengedrøm for Aalborg-knægten.

– Det er fedt at være fast på ligaholdet nu, og det er lidt en drøm for mig. Jeg er Aalborg-dreng og har siden, jeg kunne kaste med en bold holdt med byens hold, så det er selvfølgelig stort for mig nu at tørne ud i den røde Aalborg-trøje, siger Aleksander Selmar.

Han mærker en tydelig forskel på tiden som ungdomsspiller sammenlignet med pladsen som fast mand i ligatruppen.

– Min rolle har ændret sig. Jeg er nu yngste mand og fylder ikke så meget som tidligere, hvor jeg var vant til at træde forrest. Håndboldmæssigt er der også en stor forskel, og jeg kan tydeligt mærke, at alle er en tand skarpere i alle spillets facetter.

I år er Aleksander klar til at suge erfaringer til sig, men på sigt er ambitionen at blive fast mand i startopstillingen.

– I år er mit første år som seniorspiller, så her er jeg først og fremmest med for at lære og udvikle mig. På sigt er ambitionen at blive stamspiller for et ligahold – og selvfølgelig allerhelst for Aalborg. Den store drøm er dog at komme til én af de største ligaer og tørne ud for én af de allerstørste klubber, slutter Aleksander Selmar.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse