MicrosoftTeams-image (3)

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt. 

På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet hentet af ivrige, håndboldglade nordjyske fans.  

De kan alle se frem til en aften med gratis pølser, øl/sodavand, præsentation af nye spillertrøjer fra Hummel, samt ikke mindst præsentation af alle spillere og trænere i Aalborg Håndbolds trup – inklusive Mikkel Hansen. 

– Vi er ganske enkelt blæst bagover af den store interesse for arrangementet. Naturligvis er det ærgerligt at vi må takke nej til nogle fans, men vi vil også gerne sikre, at alle der kommer ind får en god oplevelse, så derfor har vi valgt at fastholde et loft på 2.000 deltagere. Til gengæld ligger der et særdeles spændende kampprogram foran os i den nye sæson, hvor der bliver rig mulighed for at opleve holdet i aktion på hjemmebane, lyder det fra direktør Jan Larsen. 

Nåede du således ikke at få fat i en af de eftertragtede pladser, så er det fortsat muligt at købe billetter til årets udgave af Sparekassen Danmark Super Cup, der afvikles dagen efter spillerpræsentationen, tirsdag 23. august, i Sparekassen Danmark Arena. 

Her indledes aftenen med opgøret mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg kl. 18.30, mens Aalborg Håndbold kl. 20.30 tørner sammen med GOG i en gentagelse af seneste sæsons DM-finale. 

BESTIL BILLET HER

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026. Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er...
seb-kristian

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025. Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Fortsat billetter til lørdagens premiere

Oplev Mikkel Hansens debut og bliv del af stemningen i Sparekassen Danmark Arena. Lørdag kl. 16.10 er Aalborg Håndbold klar til første kamp i den nye sæson i HTH Herreligaen,...