MicrosoftTeams-image (3)

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt. 

På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet hentet af ivrige, håndboldglade nordjyske fans.  

De kan alle se frem til en aften med gratis pølser, øl/sodavand, præsentation af nye spillertrøjer fra Hummel, samt ikke mindst præsentation af alle spillere og trænere i Aalborg Håndbolds trup – inklusive Mikkel Hansen. 

– Vi er ganske enkelt blæst bagover af den store interesse for arrangementet. Naturligvis er det ærgerligt at vi må takke nej til nogle fans, men vi vil også gerne sikre, at alle der kommer ind får en god oplevelse, så derfor har vi valgt at fastholde et loft på 2.000 deltagere. Til gengæld ligger der et særdeles spændende kampprogram foran os i den nye sæson, hvor der bliver rig mulighed for at opleve holdet i aktion på hjemmebane, lyder det fra direktør Jan Larsen. 

Nåede du således ikke at få fat i en af de eftertragtede pladser, så er det fortsat muligt at købe billetter til årets udgave af Sparekassen Danmark Super Cup, der afvikles dagen efter spillerpræsentationen, tirsdag 23. august, i Sparekassen Danmark Arena. 

Her indledes aftenen med opgøret mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg kl. 18.30, mens Aalborg Håndbold kl. 20.30 tørner sammen med GOG i en gentagelse af seneste sæsons DM-finale. 

BESTIL BILLET HER

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse