pokal header web

Alle mand klar til spændende periode

Den netop overståede landsholdspause bød på forandringer udenfor banen for mange nordjyder, da myndighederne meddelte, at syv nordjyske kommuner skulle omfattes af yderligere restriktioner – herunder Jammerbugt Kommune, hvor cheftræner Stefan Madsen er bosat.

Fredag tog klubben og Stefan derfor en hurtig beslutning, der betyder, at han er flyttet midlertidigt til Aalborg, indtil restriktionerne ophæves.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at Stefan har truffet den beslutning. Han bliver derfor bl.a. afskåret fra sin familie i en periode, og det viser noget om det store hjerte, han og familien har for klubben. Sportsligt har det selvfølgelig enorm betydning, at vi fortsat kan have ham med på sidelinjen i den spændende periode, vi går i møde, siger direktør Jan Larsen.

Stefan flyttede allerede til Aalborg i fredags, og han testede i weekenden negativ for COVID-19, ligesom han naturligvis fortsat indgår i Aalborg Håndbolds ugentlige testprogram.

Alle spillere og de øvrige trænere/ledere er ikke bosat i en af de syv kommuner og er derfor ikke berørte af de yderligere restriktioner – alle er dermed klar til onsdagens pokalbrag mod Bjerringbro-Silkeborg.

Pokalkvartfinalen er startskuddet på en spændende periode frem mod jul, der starter med tre hjemmekampe i Jutlander Bank Arena. Se hele vores kampprogram her.
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse