MicrosoftTeams-image (3)

Alt at vinde i Flensborg

I morgen lørdag tager vi hul på denne sæsons VELUX EHF Champions League. Vi skal lige på den anden side af den dansk-tyske grænse, hvor danskerholdet, SG Flensburg-Handewitt, venter. Der er kampstart 17.30, og kampen kan følges direkte på DR3.
 
Det er selvsagt altid en stor opgave, når det tyske storhold står på den anden side af midterlinjen. Tyskerne har fået en svingende start på Bundesligaen, hvor det er blevet til tre sejre og to nederlag. De tre sejre er dog alle kommet hjemme i Flens-Arena, hvor danskerholdet har vist stor styrke – senest torsdag aften da de hjemme besejrede Erlangen overbevisende 29-21.
 
Selvom det er en Champions League kamp, bliver der rig mulighed for danske udvekslinger på tværs af holdene. Ikke færre end syv danskere er at finde hos nordtyskerne – højre fløj Lasse Svan, bagspillerne Rasmus Lauge og Thomas Mogensen, stregspillerne Henrik Toft Hansen og Anders Zachariassen samt de to målvogtere Rasmus Lind og Kevin Møller. Sidstnævnte er dog ude med en længerevarende skade.
 
Derudover er morgendagens modstander også præget af international klasse heriblandt Holger Glandorf, Kentin Mahé og Mattias Andersson. Maik Machulla er forfremmet til cheftræner, hvor han overtager dirigentstokken fra Ljubomir Vranjes, der er ny træner hos en af vores andre modstandere i gruppespillet, Telekom Veszprém.
 
Der er altså lagt op til en særdeles svær kamp i Flens-Arena, hvor vi har alt at vinde. Vi vil dog også gøre alt for at få point med hjem fra Nordtyskland i forsøget på at give os selv den bedst tænkelige start på Champions League-sæsonen. Vi forventer knap 200 medrejsende Aalborg-tilhængere på lægterne, og de vil uden tvivl gøre deres til at bære os frem mod sejr.
 
Kampen dømmes af de to franskmænd, Stevann Pichon og Laurent Reveret, og kan ses på DR3 med kampstart kl. 17.30.

 

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse