MicrosoftTeams-image (3)

Alt at vinde i Flensborg

I morgen lørdag tager vi hul på denne sæsons VELUX EHF Champions League. Vi skal lige på den anden side af den dansk-tyske grænse, hvor danskerholdet, SG Flensburg-Handewitt, venter. Der er kampstart 17.30, og kampen kan følges direkte på DR3.
 
Det er selvsagt altid en stor opgave, når det tyske storhold står på den anden side af midterlinjen. Tyskerne har fået en svingende start på Bundesligaen, hvor det er blevet til tre sejre og to nederlag. De tre sejre er dog alle kommet hjemme i Flens-Arena, hvor danskerholdet har vist stor styrke – senest torsdag aften da de hjemme besejrede Erlangen overbevisende 29-21.
 
Selvom det er en Champions League kamp, bliver der rig mulighed for danske udvekslinger på tværs af holdene. Ikke færre end syv danskere er at finde hos nordtyskerne – højre fløj Lasse Svan, bagspillerne Rasmus Lauge og Thomas Mogensen, stregspillerne Henrik Toft Hansen og Anders Zachariassen samt de to målvogtere Rasmus Lind og Kevin Møller. Sidstnævnte er dog ude med en længerevarende skade.
 
Derudover er morgendagens modstander også præget af international klasse heriblandt Holger Glandorf, Kentin Mahé og Mattias Andersson. Maik Machulla er forfremmet til cheftræner, hvor han overtager dirigentstokken fra Ljubomir Vranjes, der er ny træner hos en af vores andre modstandere i gruppespillet, Telekom Veszprém.
 
Der er altså lagt op til en særdeles svær kamp i Flens-Arena, hvor vi har alt at vinde. Vi vil dog også gøre alt for at få point med hjem fra Nordtyskland i forsøget på at give os selv den bedst tænkelige start på Champions League-sæsonen. Vi forventer knap 200 medrejsende Aalborg-tilhængere på lægterne, og de vil uden tvivl gøre deres til at bære os frem mod sejr.
 
Kampen dømmes af de to franskmænd, Stevann Pichon og Laurent Reveret, og kan ses på DR3 med kampstart kl. 17.30.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse