MicrosoftTeams-image (3)

Alt udsolgt mod THW Kiel

Samtlige billetter til onsdagens returopgør i Machineseeker EHF Champions League er revet væk.

Forud for gårsdagens kamp mod THW Kiel i Tyskland var der allerede stor interesse for returkampen i Sparekassen Danmark Arena på onsdag.

Interessen blev ikke mindre efter sejren over de tyske mestre torsdag aften, og fredag morgen kan Aalborg Håndbold melde alt udsolgt til opgøret.

– Det er selvfølgelig fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt til en stor europæisk kamp, og dermed er sikret optimal opbakning til holdet, i hvad der må betegnes som et ægte europæisk topbrag.

– Når det er sagt, så smiler vi med det ene øje, og græder med det andet, for vi ville naturligvis gerne have haft plads til alle de mange håndboldinteresserede nordjyder der gerne vil opleve kampen og være en del af stemningen i arenaen, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Der er dog endnu mulighed for at enkelte billetter til kampen løbende kan blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere der måtte blive forhindret i at møde op.

Skulle dette ske, vil billetterne omgående blive lagt til salg via linket herunder, som man derfor opfordres til at tjekke løbende. 

Onsdagens kamp afvikles kl. 18.45 i Sparekassen Danmark Arena.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse