MicrosoftTeams-image (3)

Alt udsolgt til søndagens brag mod Skjern

Samtlige pladser i Sparekassen Danmark Arena er revet væk til opgøret mod Skjern. For kun 100 kr. kan du købe en chancebillet til opgøret.

Den store interesse for søndagens topkamp mod Skjern, hvor første- og andenpladsen i slutspilspulje 1 skal afgøres, betyder at samtlige billetter til kampen er solgt tirsdag morgen.

Der vil muligvis blive frigjort billetter fra sæsonkortholdere i løbet af ugen, så hold godt øje med billetsiden hvis du vil med til kampen.

Ligeledes kan du allerede nu købe en chancebillet til opgøret.

En chancebillet er en unummereret billet, som giver adgang til kampen mod Skjern Håndbold og koster 100 kr. pr. billet.

Der er ikke nogen fast plads på chancebilletten, og derfor skal man ved kampens start finde et ledigt sæde plads i Sparekassen Danmark Arena, eventuelt i sektion B eller E.

Skulle man finde en ledig plads, hvor der efterfølgende kommer en person med sæsonkort eller billet til pladsen, skal du finde en anden plads i stedet.

Har du udfordringer ved at finde en ledig plads ved kampstart, henstiller vi til, at du kontakter en kontrollør, der vil være behjælpelig med at finde en tom plads.

Bemærk at det ikke kan garanteres, at man ved køb af to eller flere chancebilletter kan komme til at sidde ved siden af hinanden til kampen.

Der sælges et meget begrænset antal chancebilletter til søndagens kamp.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse