MicrosoftTeams-image (3)

Altid garanti for spænding og dramatik i kampene mod Skjern

Sidste sæson hjemførte Skjern Håndbold titlen i pokalturneringen, da holdet tilbage i marts vandt Final4 i Jutlander Bank Arena.

På fredag kl. 19.30 gæster Thomas Klitgaard og co. igen Jutlander Bank Arena, når vi byder dem velkommen til topbraget, der åbner den nye sæson i Boxer Herreliga. Liga-mæssigt er Skjern på jagt efter at forbedre sølvmedaljen fra sidste sæson, og den tidligere Skjern-profil, Jesper Jensen, er som cheftræner for Aalborg Håndbold på jagt efter en ny topplacering og gerne bedre end fjerdeplads, det blev til i sidste sæson.

Opgørene mellem Aalborg Håndbold og Skjern er altid garanti for spænding, dramatik og fight til sidste sekund. Her meget tidligt på sæsonen er det vanskeligt at udpege en favorit – blot garantere godt håndbold og intensitet i en kamp, som ingen af holdene vil tabe.

Skjern Håndbold har vinket farvel til profilerne Henrik Møllgaard og Nikolaj Markussen. Samtidig er Frederik Børm og målmanden Kristoffer Laursen skiftet. Nye profiler på Skjern-holdet er stregspilleren Bjarte Myrhol fra Rhein-Neckar Löwen og venstre backen Markus Olsson fra IFK Kristianstad, hvor også målmanden Magnus Dahl er kommet fra.

Ellers tæller holdet kendte ansigter som Thomas Klitgaard, Daniel Svensson, Lasse Mikkelsen, Kasper Søndergaard, Morten Balling, Søren Pedersen og René Rasmussen.

Skjern-holdet meldes uden skader og er i stærkeste opstilling. Vestjyderne var ligesom os i kamp i Santander Cup tirsdag aften, da holdet vandt sikkert på udebane over Team Vesterhimmerland. Vi vandt jo som bekendt også sikkert i pokalen over Odder Håndbold.

Kampen fredag kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena dømmes af Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.

Du kan sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse