pokaler_header_new

Alvoren nærmer sig

I denne uge har vi spillet to træningskampe, hvor vi har trukket os sejrrigt ud af begge – det bliver dog snart alvor.

Næste kamp på programmet er nemlig semifinalen i Final4, hvor vi lørdag 3. februar kl. 14.10 møder GOG – stævnet bliver afholdt i Holstebro. Dagen efter spilles der finale- samt bronze-kamp.

Denne halvsæson skydes altså i gang med et brag, når vi skal være med til at kæmpe om trofæet i Santander Cup. Men efter Final4 går vi stadig et uhyre spændende forår i møde.

Allerede tre dage senere møder vi Meshkov Brest på udebane i VELUX EHF Champions League. Det bliver en afgørende kamp i vores bestræbelser på at nå knockout-fasen i turneringen.

Den hjemlige liga går også ind i sin afgørende fase, og her kæmper vi for at tage point med videre i slutspillet. Du har mulighed for at købe billet til vores kommende hjemmekampe lige her:

Vores hjemmekampe ser således ud:

– Aalborg Håndbold mod THW Kiel, søndag 18. februar kl. 16.50, VELUX EHF Champions League (FÅ BILLETTER TILBAGE)

– Aalborg Håndbold mod Skjern Håndbold, onsdag 21. februar kl. 19.30, 888ligaen

– Aalborg Håndbold mod SG Flensburg-Handewitt, søndag 4. marts kl. 16.50, VELUX EHF Champions League (FÅ BILLETTER TILBAGE PÅ LANGSIDE)

– Aalborg Håndbold mod Mors/Thy, onsdag 7. marts kl. 19.30, 888ligaen

– Aalborg Håndbold mod TM Tønder, onsdag 14. marts kl. 18.30, 888ligaen

– Aalborg Håndbold mod TTH Holstebro, søndag 18. marts kl. 16.50, 888ligaen

– Aalborg Håndbold mod GOG, onsdag 28. marts kl. 18.30, 888ligaen 

Du kan se hele kampprogrammet her.
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...