pokal header web

Alvorlig test-kamp i aften foran 10.500 tilskuere i Kiel

Der bliver drøn på, når vi kl. 18.30 i aften løber på banen til en udfordring af de større: Test-kampen mod THW Kiel foran totalt udsolgt i Sparekassen-Arena med 10.500 tilskuere.

Det er anden sæson i træk, vi har fornøjelsen at være modstander i THW Kiels årlige præsentationskamp – deres første test-kamp på hjemmebane, hvor de nye spillere bliver præsenteret.

Blandt de nye i Kiel er en god kending af os: Målmanden Johan Sjöstrand, der havde en ikke uvæsentlig andel i vort mesterskab sidste sæson. De to andre nye er Rasmus Lauge fra BSV og tuneseren Wael Jallaouz.

Vi kommer til Kiel med en flot sejr fra i aftes – på 34-19 over GOG på udebane. Godt spil i både forsvar og angreb og med Kappelin på toppen i målet. Bagersted og Bugge er tilbage på holdet, så vi går efter at give Kiel kamp til stregen og skabe en god og underholdende kamp, som også overværes af 40 medlemmer af Aalborg Håndbold Support, der tager turen til Kiel for at bakke Nikolaj Jacobsens rød-blusede mandskab op.

Samme Nikolaj Jacobsen er omklædt til aftenens kamp. Ikke fordi han skal på banen for os, men efter vores kamp er der afskedskamp i Kiel for svenskeren Marcus Ahlm. Efter imponerende 513 kampe og 25 titler for Kiel er han stoppet, og han har sat sit eget Kiel All Star hold. De møder  det nuværende Kiel-mandskab, der får to kampe i træk.

Nikolaj Jacobsen er i fint selskab på følgende All Star-hold:

Peter Gentzel og Henning Fritz, Magnus Wislander, Pelle Linders, Klaus Dieter Petersen, Marcus Ahlm, Daniel Kubes, Demetrio Lozano, Frode Hagen, Piotr Przybecki, Stefan Lövgren, Nikola Karabatic, Børge Lund, Viktor Szilagyi, Kim Andersson, Roman Pungartnik, Staffan Olsson, Henrik Lundström, Adrian Wagner, Johan Petersson og Tobias Reichmann.

Trænere for holdet er: Noka Serdarusic og Staffan  Olsson.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse