MicrosoftTeams-image (3)

Alvorlig test-kamp i aften foran 10.500 tilskuere i Kiel

Der bliver drøn på, når vi kl. 18.30 i aften løber på banen til en udfordring af de større: Test-kampen mod THW Kiel foran totalt udsolgt i Sparekassen-Arena med 10.500 tilskuere.

Det er anden sæson i træk, vi har fornøjelsen at være modstander i THW Kiels årlige præsentationskamp – deres første test-kamp på hjemmebane, hvor de nye spillere bliver præsenteret.

Blandt de nye i Kiel er en god kending af os: Målmanden Johan Sjöstrand, der havde en ikke uvæsentlig andel i vort mesterskab sidste sæson. De to andre nye er Rasmus Lauge fra BSV og tuneseren Wael Jallaouz.

Vi kommer til Kiel med en flot sejr fra i aftes – på 34-19 over GOG på udebane. Godt spil i både forsvar og angreb og med Kappelin på toppen i målet. Bagersted og Bugge er tilbage på holdet, så vi går efter at give Kiel kamp til stregen og skabe en god og underholdende kamp, som også overværes af 40 medlemmer af Aalborg Håndbold Support, der tager turen til Kiel for at bakke Nikolaj Jacobsens rød-blusede mandskab op.

Samme Nikolaj Jacobsen er omklædt til aftenens kamp. Ikke fordi han skal på banen for os, men efter vores kamp er der afskedskamp i Kiel for svenskeren Marcus Ahlm. Efter imponerende 513 kampe og 25 titler for Kiel er han stoppet, og han har sat sit eget Kiel All Star hold. De møder  det nuværende Kiel-mandskab, der får to kampe i træk.

Nikolaj Jacobsen er i fint selskab på følgende All Star-hold:

Peter Gentzel og Henning Fritz, Magnus Wislander, Pelle Linders, Klaus Dieter Petersen, Marcus Ahlm, Daniel Kubes, Demetrio Lozano, Frode Hagen, Piotr Przybecki, Stefan Lövgren, Nikola Karabatic, Børge Lund, Viktor Szilagyi, Kim Andersson, Roman Pungartnik, Staffan Olsson, Henrik Lundström, Adrian Wagner, Johan Petersson og Tobias Reichmann.

Trænere for holdet er: Noka Serdarusic og Staffan  Olsson.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse