MicrosoftTeams-image (3)

Ambitiøst 1. divisionshold på besøg i kvartfinalen på tirsdag

Vi er én sejr fra deltagelse i Final4, og det stik kan vi tage hjem på tirsdag 16. oktober kl. 18.30, når vi møder Team Sydhavsøerne fra 1. division. Deltagelsen i Final4 er et af sæsonens store sportslige mål, og vi er klar til at tage favoritrollen på os i kampen på tirsdag, vel vidende, at der tidligere er sket overraskelser i pokalen, og at Team Sydhavsøerne er et af de bedste 1. divisionshold i denne sæson med mange tidligere liga-spillere på holdkortet.

Holdet skulle have mødt AG København i 1/8-finalen, men røg videre uden kamp og er nu klar til turen til Aalborg på tirsdag.

– Det er første gang, vi er i kvartfinalen i pokal-turneringen, fortæller Jimmy Albrechtsen, der er træner for holdet på femte sæson. Vi er kommet godt fra start med fire sejre i fem kampe i 1. division, men har en vanskelig kamp mod Lemvig på hjemmebane på lørdag. Vi går efter en placering mellem nummer tre og syv i rækken, for vi tror, at GOG og Lemvig tager de to første pladser.

Team Sydhavsøerne, der er en sammenslutning af Rødby HK og Håndboldklubben Maribo/Hunseby med base i Maribo, rekrutterer mange spillerne fra København, og spillerne pendler fra København til træningen i Maribo.

Holdets højre fløj Danni Jørgensen, tidl. Team Helsinge og Ajax, er p.t. topscorer i 1. division, og ellers tæller holdet spillere som Frederik Nielsen (tidl. FIF, Ajax, Mors-Thy og Nordsjælland), Jesper Thoms (tidl. TMS Ringsted), Michael Bo Hansen (tidl. Nordsjælland), Kim Jørgensen (tidl. Skjern og Århus Håndbold), Ronnie Vilstrup (tidl. Århus Håndbold), Tim Udby (tidl. Ajax), Jens Nyhuus (til. FIF) og Mads Knutzon (tidl. TMS Ringsted og FIF). Holdets play-maker, Andreas Stryger, er lokal.

Kampen dømmes af Hans Henrik Staal og Henrik Mathiesen.

De tre øvrige kvartfinaler i pokalen spilles således:

Tirsdag 6. november: Skjern Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg
Onsdag 7. november: GOG – Århus Håndbold
Onsdag 7. november: HØJ – Skanderborg Håndbold

Final4 spilles 3.-4. februar 2013.

 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse