MicrosoftTeams-image (3)

Ambitiøst 1. divisionshold på besøg i kvartfinalen på tirsdag

Vi er én sejr fra deltagelse i Final4, og det stik kan vi tage hjem på tirsdag 16. oktober kl. 18.30, når vi møder Team Sydhavsøerne fra 1. division. Deltagelsen i Final4 er et af sæsonens store sportslige mål, og vi er klar til at tage favoritrollen på os i kampen på tirsdag, vel vidende, at der tidligere er sket overraskelser i pokalen, og at Team Sydhavsøerne er et af de bedste 1. divisionshold i denne sæson med mange tidligere liga-spillere på holdkortet.

Holdet skulle have mødt AG København i 1/8-finalen, men røg videre uden kamp og er nu klar til turen til Aalborg på tirsdag.

– Det er første gang, vi er i kvartfinalen i pokal-turneringen, fortæller Jimmy Albrechtsen, der er træner for holdet på femte sæson. Vi er kommet godt fra start med fire sejre i fem kampe i 1. division, men har en vanskelig kamp mod Lemvig på hjemmebane på lørdag. Vi går efter en placering mellem nummer tre og syv i rækken, for vi tror, at GOG og Lemvig tager de to første pladser.

Team Sydhavsøerne, der er en sammenslutning af Rødby HK og Håndboldklubben Maribo/Hunseby med base i Maribo, rekrutterer mange spillerne fra København, og spillerne pendler fra København til træningen i Maribo.

Holdets højre fløj Danni Jørgensen, tidl. Team Helsinge og Ajax, er p.t. topscorer i 1. division, og ellers tæller holdet spillere som Frederik Nielsen (tidl. FIF, Ajax, Mors-Thy og Nordsjælland), Jesper Thoms (tidl. TMS Ringsted), Michael Bo Hansen (tidl. Nordsjælland), Kim Jørgensen (tidl. Skjern og Århus Håndbold), Ronnie Vilstrup (tidl. Århus Håndbold), Tim Udby (tidl. Ajax), Jens Nyhuus (til. FIF) og Mads Knutzon (tidl. TMS Ringsted og FIF). Holdets play-maker, Andreas Stryger, er lokal.

Kampen dømmes af Hans Henrik Staal og Henrik Mathiesen.

De tre øvrige kvartfinaler i pokalen spilles således:

Tirsdag 6. november: Skjern Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg
Onsdag 7. november: GOG – Århus Håndbold
Onsdag 7. november: HØJ – Skanderborg Håndbold

Final4 spilles 3.-4. februar 2013.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse