MicrosoftTeams-image (3)

Anden DM-finale står for døren

Tirsdag aften gæster vi Bjerringbro-Silkeborg til anden DM-finale i HTH Herreligaen og med en sejr eller uafgjort kan vi sikre os det danske mesterskab. Kampstart er kl. 20.00, og du kan følge med direkte på TV2 Sport.

Finaleserien startede i Aalborg i onsdags, og efter en hæsblæsende første finale sikrede vi os en sejr på 37-34. – og vi gav os derfor det bedst mulige udgangspunkt.

Denne gang er det så JYSK Arena, der danner ramme om DM-finalen, hvor der er lagt op til endnu et kæmpe finalebrag.

I indeværende sæson måtte vi se os slået på udebane mod BSH i grundspillet. Seneste knockout-kamp på udebane mod midtjyderne var tilbage i maj 2019, hvor vi sikrede os videre avancement fra semifinaleserien med en sejr på 34-32.

Der venter uden tvivl en stor udfordring, men vi går benhårdt efter sejren i Silkeborg. En sejr, der samtidigt vil betyde, at vi kan kalde os Dansk Mester for tredje sæson i træk. Uafgjort vil også være nok for os, mens et nederlag vil betyde en tredje og altafgørende kamp i Jutlander Bank Arena.

Der er desværre ikke adgang for udeholdets fans til opgøret. Du kan i stedet følge vores jagt på DM-titlen direkte på TV2 Sport.  
 

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse