MicrosoftTeams-image (3)

Anden halvsæson banker på døren

Torsdag aften tager vi hul på en spændende anden halvsæson, når vi på udebane møder Skanderborg Håndbold i HTH Herreligaen. Kampstart er kl. 20.00, og du kan se opgøret direkte på TV2 Sport.

Vinterpausen er ovre, og vi glæder os til, der nu igen er ligahåndbold på programmet. Vi starter med en vanskelig udekamp mod et Skanderborg-mandskab, som vi traditionelt spiller nogle tætte kampe mod.

I det omvendte opgør tidligere på sæsonen i Jutlander Bank Arena sikrede vi os en sejr på 29-26 efter et tæt opgør, hvor vi trak fra til slut – og torsdag aften går vi igen efter de to point mod de grønblusede fra Skanderborg.

Vi overvintrede på ligaens andenplads, og en sejr er nødvendig for at holde snor i GOG i kampen om grundspillets førsteplads – og samtidigt holde afstand ned til forfølgerne.

Skanderborg kæmper ligeledes om vigtige point. De ligger nummer 8 og er dermed placeret på den sidste slutspilsgivende plads i et tæt midterfelt, hvor der kun er et enkelt point op til femtepladsen.

Der er altså lagt op til et spændende opgør med to mandskaber med masser at spille for, og vi er mere end klar til at jagte to vigtige point i Fælledhallen.

Som tidligere nævnt er der kampstart kl. 20.00, og du kan heldigvis følge kampen direkte på TV2 Sport – god kamp!
 

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse