pokaler_header_new

Anden halvsæson banker på døren

Torsdag aften tager vi hul på en spændende anden halvsæson, når vi på udebane møder Skanderborg Håndbold i HTH Herreligaen. Kampstart er kl. 20.00, og du kan se opgøret direkte på TV2 Sport.

Vinterpausen er ovre, og vi glæder os til, der nu igen er ligahåndbold på programmet. Vi starter med en vanskelig udekamp mod et Skanderborg-mandskab, som vi traditionelt spiller nogle tætte kampe mod.

I det omvendte opgør tidligere på sæsonen i Jutlander Bank Arena sikrede vi os en sejr på 29-26 efter et tæt opgør, hvor vi trak fra til slut – og torsdag aften går vi igen efter de to point mod de grønblusede fra Skanderborg.

Vi overvintrede på ligaens andenplads, og en sejr er nødvendig for at holde snor i GOG i kampen om grundspillets førsteplads – og samtidigt holde afstand ned til forfølgerne.

Skanderborg kæmper ligeledes om vigtige point. De ligger nummer 8 og er dermed placeret på den sidste slutspilsgivende plads i et tæt midterfelt, hvor der kun er et enkelt point op til femtepladsen.

Der er altså lagt op til et spændende opgør med to mandskaber med masser at spille for, og vi er mere end klar til at jagte to vigtige point i Fælledhallen.

Som tidligere nævnt er der kampstart kl. 20.00, og du kan heldigvis følge kampen direkte på TV2 Sport – god kamp!
 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...