pokaler_header_new

Anden kamp mod TTH i denne uge venter

Lørdag aften møder vi endnu engang TTH Holstebro for anden gang på tre dage. Denne gang på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena i HTH Herreligaen.

Det er blot få dage siden vi sidst krydsede klinger med midtjyderne med en sikker sejr i kvartfinalen i Santander Cup, som blev vundet 30-20 i Gråkjær Arena. Nu gælder det så en kamp i den hjemlige liga, når der er to vigtige point på spil lørdag aften. 

Inden lørdagens kamp står vi noteret med 16 point efter ni kampe, og vi jagter dermed den 9. sejr på stribe i HTH Herreligaen. Det medfører en aktuel andenplads i ligaen, hvor vi fortsat jagter GOG på førstepladsen.

TTH er før dagens kamp på en 7. plads, da de i deres første 10 kampe har inkasseret 10 point. De har foruden ugens pokalkamp mod os tabt deres seneste to opgør i ligaen mod hhv. Lemvig-Thyborøn Håndbold og Skanderborg Aarhus Håndbold.

Udover den fortsat langtidsskadede Sebastian Henneberg er alle mand klar til kamp, når drengene løber på banen til kampstart kl. 19.00.

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...