MicrosoftTeams-image (3)

Anden kamp mod TTH i denne uge venter

Lørdag aften møder vi endnu engang TTH Holstebro for anden gang på tre dage. Denne gang på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena i HTH Herreligaen.

Det er blot få dage siden vi sidst krydsede klinger med midtjyderne med en sikker sejr i kvartfinalen i Santander Cup, som blev vundet 30-20 i Gråkjær Arena. Nu gælder det så en kamp i den hjemlige liga, når der er to vigtige point på spil lørdag aften. 

Inden lørdagens kamp står vi noteret med 16 point efter ni kampe, og vi jagter dermed den 9. sejr på stribe i HTH Herreligaen. Det medfører en aktuel andenplads i ligaen, hvor vi fortsat jagter GOG på førstepladsen.

TTH er før dagens kamp på en 7. plads, da de i deres første 10 kampe har inkasseret 10 point. De har foruden ugens pokalkamp mod os tabt deres seneste to opgør i ligaen mod hhv. Lemvig-Thyborøn Håndbold og Skanderborg Aarhus Håndbold.

Udover den fortsat langtidsskadede Sebastian Henneberg er alle mand klar til kamp, når drengene løber på banen til kampstart kl. 19.00.

 

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse