MicrosoftTeams-image (3)

Anden kamp på tre dage

Kursen er sat direkte fra Kiel til Esbjerg, hvor der lørdag eftermiddag venter et opgør i den hjemlige liga mod Ribe-Esbjerg HH.

 

Trods et nederlag efter en tæt affære i Kiel er der nu fuld fokus på lørdagens ligakamp. Vi børster ærgrelsen væk og går all in for at snuppe de to point.

 

Vi jagter den 10. sejr på stribe i HTH Herreligaen, da vi fortsat ligger på en andenplads med 18 point efter ti kampe – to point færre end GOG.

 

Kampen er ligeledes vigtig for Ribe-Esbjerg, da de på nuværende tidspunkt ligger på en 14. plads, som medfører en direkte nedrykning. De står noteret med seks point efter deres første ti kampe. Det er blevet til nederlag i deres seneste tre kampe, senest mod oprykkerne fra Lemvig-Thyborøn.

 

Det er altså et sultent mandskab, vi skal op i mod, når startfløjtet lyder lørdag kl. 16.00, og vi er klar til at byde dem op til dans, så vi kan tage de to point med til Aalborg.

 

Kampen vises desværre ikke på TV, men kan følges live, på skrift, på Tophaandbold.dk.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse