pokal header web

Anden sejr på to dage i Norge

For anden dag i træk hev vi en sejr i land på træningslejren i Norge – denne gang var det værtsbyen Drammen vi slog med slutcifrene 25-30 efter pauseføring på 14-19.

Det var alt i alt en rigtig godkendt indsats i dagens kamp, hvor vi efter en flot første halvleg gik til pause med en komfortabel føring på 14-19.

Vi kom lidt dårligt ud fra omklædningsrummet efterfølgende og for mange tekniske fejl og brændte afslutninger lod hjemmeholdet komme med i kampen igen.

Herefter fik vi dog taget kontrol over kampen igen. Vi fik mere styr på vores angrebsspil, og i forsvaret gik vi over og spillede 5-1, som fungerede godt for os.

Om kampen siger cheftræner Stefan Madsen:

– Hvis vi tager de første 10 minutter af anden halvleg væk, så var det en rigtig fin indsats. Vi stod godt i forsvaret og spillede med god aggressivitet – så alt i alt var det yderst godkendt.

Cheftræneren er da også tilfreds med de to kampe i Norge.

– Jeg synes, vi har fået et fint udbytte af træningslejren her i Norge. Vi har fået to sejre og prøvet nogle ting af. Nu står den på hygge resten af dagen, inden turen går hjem til Aalborg i morgen, slutter Stefan Madsen.

René Antonsen måtte igen i dag se til fra bænken med en småskade.

Mens gårsdagens kamp markerede et gensyn med sit gamle mandskab for Sebastian Barthold, så var dette i dag tilfældet for modstanderholdets cheftræner. Det er nemlig ingen ringere end et af medlemmerne af Aalborg Håndbolds Hall of Fame, Kristian Kjelling, der står i spidsen for Drammen.
 
I næste uge venter de sidste to testkampe, inden det går løs for alvor. Først møder vi Skanderborg på tirsdag 14. august i en kamp, der spilles i Vodskov, inden vi på fredag 17. august slutter med pre-season braget i Jutlander Bank Arena mod Paris Saint-Germain – køb billet til denne kamp lige her.
 

Aalborg Håndbold målscorere:

Ómar Ingi Magnússon 8, Mark Strandgaard 4, Jesper Meinby 3, Magnus Saugstrup 3, Henrik Møllgaard 2, Buster Juul 2, Tobias Ellebæk 2, Andreas Holst 2, Sebastian Barthold 2, Janus Smarason 1, Aleksander Selmar 1.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse