pokaler_header_new

Anden sejr på to dage i Norge

For anden dag i træk hev vi en sejr i land på træningslejren i Norge – denne gang var det værtsbyen Drammen vi slog med slutcifrene 25-30 efter pauseføring på 14-19.

Det var alt i alt en rigtig godkendt indsats i dagens kamp, hvor vi efter en flot første halvleg gik til pause med en komfortabel føring på 14-19.

Vi kom lidt dårligt ud fra omklædningsrummet efterfølgende og for mange tekniske fejl og brændte afslutninger lod hjemmeholdet komme med i kampen igen.

Herefter fik vi dog taget kontrol over kampen igen. Vi fik mere styr på vores angrebsspil, og i forsvaret gik vi over og spillede 5-1, som fungerede godt for os.

Om kampen siger cheftræner Stefan Madsen:

– Hvis vi tager de første 10 minutter af anden halvleg væk, så var det en rigtig fin indsats. Vi stod godt i forsvaret og spillede med god aggressivitet – så alt i alt var det yderst godkendt.

Cheftræneren er da også tilfreds med de to kampe i Norge.

– Jeg synes, vi har fået et fint udbytte af træningslejren her i Norge. Vi har fået to sejre og prøvet nogle ting af. Nu står den på hygge resten af dagen, inden turen går hjem til Aalborg i morgen, slutter Stefan Madsen.

René Antonsen måtte igen i dag se til fra bænken med en småskade.

Mens gårsdagens kamp markerede et gensyn med sit gamle mandskab for Sebastian Barthold, så var dette i dag tilfældet for modstanderholdets cheftræner. Det er nemlig ingen ringere end et af medlemmerne af Aalborg Håndbolds Hall of Fame, Kristian Kjelling, der står i spidsen for Drammen.
 
I næste uge venter de sidste to testkampe, inden det går løs for alvor. Først møder vi Skanderborg på tirsdag 14. august i en kamp, der spilles i Vodskov, inden vi på fredag 17. august slutter med pre-season braget i Jutlander Bank Arena mod Paris Saint-Germain – køb billet til denne kamp lige her.
 

Aalborg Håndbold målscorere:

Ómar Ingi Magnússon 8, Mark Strandgaard 4, Jesper Meinby 3, Magnus Saugstrup 3, Henrik Møllgaard 2, Buster Juul 2, Tobias Ellebæk 2, Andreas Holst 2, Sebastian Barthold 2, Janus Smarason 1, Aleksander Selmar 1.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...