pokaler_header_new

Andenpladsen skal forsvares mod Århus Håndbold lørdag kl. 16.00 i Gigantium

Det har indtil videre været en rigtig god julemåned for os i Boxer Herreligaen: Sejre over KIF Kolding København, Mors-Thy Håndbold, Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro. Nu skal arbejdes gøres færdigt  lørdag 27. december kl. 16.00 i Gigantium, når Århus Håndbold kommer på besøg. 

Samtidig vil det lune med yderligere to point, så positionen som nummer to kan fastholdes og gerne udbygges. 

Vi er på andenpladsen med 27 point efter 18 kampe med fire point ned til tredjepladsen, mens lørdagens modstandere fra det østjyske p.t. kæmper hårdt om at holde sig inden for de otte hold, der kommer i slutspillet. Erik Vejes tropper har 18 point ligesom SønderjyskE og GOG, og de tre hold er placeret som nummer syv, otte og ni. 

Skruer vi tiden tre måneder tilbage, led vi et af sæsonens hidtil tre nederlag i ligaen. 23-16 blev det den september-aften i Aarhus, efter at vi havde været bagud 13-3 ved pausen. Der er noget at revanchere, men det bliver ikke let. Århus Håndbold er et et uforudsigeligt hold både spillemæssigt og resultatmæssigt, men der er altid grund til at være 100 procent forberedt på, at holdet kan præstere på absolut topniveau. Senest har Århus Håndbold besejret Team Tvis Holstebro og tabt til Ribe-Esbjerg. 

Holdet har i mange sæsoner været identificeret af spillere som Jan Tromle Nielsen i målet og Mads Lind på stregen. De er fortsat på holdkortet, men i mindre roller, og nu skal vi i stedet vænne os til navne som stortalentet  Emil Nielsen, kun 17 år,  i målet og den tidligere GOG’er, Morten Bjørnshauge, på stregen sammen med Mads Kalstrup. 

På venstrebacken scorer unge Torben Petersen mange mål, og veteranen Rune Ohm kan fortsat hamre bolden i netmaskerne fra højre backen. Kontraspillet er også en væsentlig del af holdets spil med Rasmus Nielsen på højre fløj og Mikkel Saad på venstre fløj. 

Jesper Jensens tropper pudser formen af med træning 2. juledag, og cheftræneren forventes at have samme trup til rådighed som i de seneste kampe. 

Kampen dømmes af Jacob Hansen og Thomas Nielsen, og har du ikke allerede billet til kampen, kan du sikre dig det på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...