MicrosoftTeams-image (3)

Andenpladsen skal forsvares mod Århus Håndbold lørdag kl. 16.00 i Gigantium

Det har indtil videre været en rigtig god julemåned for os i Boxer Herreligaen: Sejre over KIF Kolding København, Mors-Thy Håndbold, Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro. Nu skal arbejdes gøres færdigt  lørdag 27. december kl. 16.00 i Gigantium, når Århus Håndbold kommer på besøg. 

Samtidig vil det lune med yderligere to point, så positionen som nummer to kan fastholdes og gerne udbygges. 

Vi er på andenpladsen med 27 point efter 18 kampe med fire point ned til tredjepladsen, mens lørdagens modstandere fra det østjyske p.t. kæmper hårdt om at holde sig inden for de otte hold, der kommer i slutspillet. Erik Vejes tropper har 18 point ligesom SønderjyskE og GOG, og de tre hold er placeret som nummer syv, otte og ni. 

Skruer vi tiden tre måneder tilbage, led vi et af sæsonens hidtil tre nederlag i ligaen. 23-16 blev det den september-aften i Aarhus, efter at vi havde været bagud 13-3 ved pausen. Der er noget at revanchere, men det bliver ikke let. Århus Håndbold er et et uforudsigeligt hold både spillemæssigt og resultatmæssigt, men der er altid grund til at være 100 procent forberedt på, at holdet kan præstere på absolut topniveau. Senest har Århus Håndbold besejret Team Tvis Holstebro og tabt til Ribe-Esbjerg. 

Holdet har i mange sæsoner været identificeret af spillere som Jan Tromle Nielsen i målet og Mads Lind på stregen. De er fortsat på holdkortet, men i mindre roller, og nu skal vi i stedet vænne os til navne som stortalentet  Emil Nielsen, kun 17 år,  i målet og den tidligere GOG’er, Morten Bjørnshauge, på stregen sammen med Mads Kalstrup. 

På venstrebacken scorer unge Torben Petersen mange mål, og veteranen Rune Ohm kan fortsat hamre bolden i netmaskerne fra højre backen. Kontraspillet er også en væsentlig del af holdets spil med Rasmus Nielsen på højre fløj og Mikkel Saad på venstre fløj. 

Jesper Jensens tropper pudser formen af med træning 2. juledag, og cheftræneren forventes at have samme trup til rådighed som i de seneste kampe. 

Kampen dømmes af Jacob Hansen og Thomas Nielsen, og har du ikke allerede billet til kampen, kan du sikre dig det på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen. 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse