MicrosoftTeams-image (3)

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to uger prøvet sig af i franske Montpellier.

Det har nu udmøntet sig i, at Aalborg Håndbold og Montpellier HB er blevet enige om betingelserne for et klubskifte, og han skifter derfor med øjeblikkelig virkning.

Den højrehåndede bagspiller kom til klubben i 2017, og her er det blevet til 142 kampe, hvortil han har bidraget med 404 mål. Gennem årene har han været med til at vinde tre danske mesterskaber, to pokaltitler og tre Super Cup-titler.

Nu skal han prøve sig af i udlandet i den franske klub, vi mødte i gruppespillet i EHF Champions League i den forgangene sæson. Med en 4. plads i den franske liga er de til den kommende sæson at finde i EHF European League.

”Der har de seneste år været begrænset med spilletid, og vi gav ham derfor muligheden for at søge nye veje. Vi er rigtig glade på hans vegne over, at han skal til så stor og flot en klub som Montpellier med nye spændende udfordringer, og vi ønsker ham alt held og lykke i det franske,” udtaler direktør, Jan Larsen.

”Min tid i Aalborg har været lidt hæmmet af skader, men jeg er stolt af de store præstationer, jeg har været en del af, og ser nu frem til at prøve mig af i det store udland. Jeg vil gerne takke de mange fans for opbakningen i det nordjyske og for alle de mange oplevelser med klubben gennem årene,” siger Andreas Holst.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse