pokal header web

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to uger prøvet sig af i franske Montpellier.

Det har nu udmøntet sig i, at Aalborg Håndbold og Montpellier HB er blevet enige om betingelserne for et klubskifte, og han skifter derfor med øjeblikkelig virkning.

Den højrehåndede bagspiller kom til klubben i 2017, og her er det blevet til 142 kampe, hvortil han har bidraget med 404 mål. Gennem årene har han været med til at vinde tre danske mesterskaber, to pokaltitler og tre Super Cup-titler.

Nu skal han prøve sig af i udlandet i den franske klub, vi mødte i gruppespillet i EHF Champions League i den forgangene sæson. Med en 4. plads i den franske liga er de til den kommende sæson at finde i EHF European League.

”Der har de seneste år været begrænset med spilletid, og vi gav ham derfor muligheden for at søge nye veje. Vi er rigtig glade på hans vegne over, at han skal til så stor og flot en klub som Montpellier med nye spændende udfordringer, og vi ønsker ham alt held og lykke i det franske,” udtaler direktør, Jan Larsen.

”Min tid i Aalborg har været lidt hæmmet af skader, men jeg er stolt af de store præstationer, jeg har været en del af, og ser nu frem til at prøve mig af i det store udland. Jeg vil gerne takke de mange fans for opbakningen i det nordjyske og for alle de mange oplevelser med klubben gennem årene,” siger Andreas Holst.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse