pokaler_header_new

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to uger prøvet sig af i franske Montpellier.

Det har nu udmøntet sig i, at Aalborg Håndbold og Montpellier HB er blevet enige om betingelserne for et klubskifte, og han skifter derfor med øjeblikkelig virkning.

Den højrehåndede bagspiller kom til klubben i 2017, og her er det blevet til 142 kampe, hvortil han har bidraget med 404 mål. Gennem årene har han været med til at vinde tre danske mesterskaber, to pokaltitler og tre Super Cup-titler.

Nu skal han prøve sig af i udlandet i den franske klub, vi mødte i gruppespillet i EHF Champions League i den forgangene sæson. Med en 4. plads i den franske liga er de til den kommende sæson at finde i EHF European League.

”Der har de seneste år været begrænset med spilletid, og vi gav ham derfor muligheden for at søge nye veje. Vi er rigtig glade på hans vegne over, at han skal til så stor og flot en klub som Montpellier med nye spændende udfordringer, og vi ønsker ham alt held og lykke i det franske,” udtaler direktør, Jan Larsen.

”Min tid i Aalborg har været lidt hæmmet af skader, men jeg er stolt af de store præstationer, jeg har været en del af, og ser nu frem til at prøve mig af i det store udland. Jeg vil gerne takke de mange fans for opbakningen i det nordjyske og for alle de mange oplevelser med klubben gennem årene,” siger Andreas Holst.

fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....