MicrosoftTeams-image (3)

Andreas Palicka – en profil er stemplet ind i Aalborg Håndbold

Han er hurtig og reaktionsstærk, han har erfaringen og udstrålingen. Kombinér det med et ægte vinder-instinkt, så giver det et retvisende billede af Aalborg Håndbolds nye målmand, Andreas Palicka, 29-årig svensker, der har valgt at fortsætte karrieren i det nordjyske efter syv meget succesrige år i storklubben THW Kiel, hvor det blev til 16 titler.   En stor profil er stemplet ind i Aalborg Håndbold.  
 
– Hvad glæder du dig mest til ved skiftet til Aalborg Håndbold – og hvorfor?? 

– Efter syv sæsoner i Kiel ønskede jeg at prøve noget nyt i min karriere. Jeg havde kun hørt godt om klubben og byen. Det var derfor en let beslutning for mig og min familie, at Aalborg Håndbold var det perfekte sted at spille de kommende år. Jeg ser frem til at spille med i toppen af ligaen og vinde titler med Aalborg Håndbold samtidig med, at vi bygger et stærkt hold op med mange unge spillere, siger Andreas Palicka. 
 
– Hvorfor blev du håndboldspiller, og hvordan begyndte det hele? 

– Min søster spillede håndbold, og jeg var i hallen for at se hende spille. Efter hendes kamp var der en drengekamp, så sagde jeg til min far, at jeg ville spille på det hold. Og sådan blev det!!! Min karriere er gået over H43 i Lund, Redbergslids IK og THW Kiel, og nu glæder jeg mig helt vanvittigt til de første betydende kampe for Aalborg Håndbold. 
 
– Du bud på top 3 i herreligaen –  efter slutspillet?? 
 

  1. Aalborg Håndbold. 2. KIF Kolding København 3. Bjerringbro-Silkeborg

– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold?
– Jeg er sammen med min familie og rejser gerne.

Andreas Palickas næste opgave og første optræden i Jutlander Bank Arena bliver fredag 14. august, når vi møder KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg i Jutlander Bank Cup.
Du kan købe billetter på www.aalborghaandbold.dk
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse