pokal header web

Anføreren forlænger med Aalborg Håndbold

 
Kaptajnen René Antonsen har sat sin underskrift på en ny aftale med Aalborg Håndbold. Det betyder, at han nu er på kontrakt i klubben frem til sommeren 2021.
 
27-årige René Antonsen nærmer sig 200 kampe i Aalborg-trøjen, og direktør Jan Larsen er yderst tilfreds med kontraktforlængelsen med en af kulturbærerne.
 
– René er uhyre vigtig for klubben. Han går forrest som anfører og sætter et godt eksempel hver eneste dag – vi har behov for folk med en vilje som ham. Derudover er han også en vigtig sportslig brik for os, og det glæder mig derfor rigtig meget, at vi også får ham at se i Aalborg-uniformen de kommende år, siger Jan Larsen.
 
For en lille måned siden kunne René løfte pokaltrofæet, og netop dette har været en af årsagerne til, at han nu har forlænget med yderligere et år.
 
– Jeg stortrives i min rolle på holdet. Jeg er her for at vinde titler, og det ved jeg gør sig gældende hos alle i klubben. Vi har et spændende mandskab, og jeg glæder mig til fortsat at skulle kæmpe med om titler til klubben, som jeg brænder for, og ikke mindst alle vores fantastiske fans, siger anfører René Antonsen.

Skal du være ejeren af kaptajnens specialtrykte og signerede ‘2021-trøje’? Du har mulighed for at byde på trøjen via vores auktionsside. Auktionen på trøjen slutter søndag aften kl. 21.00.

Meinby og Selmar stopper i Aalborg Håndbold til sommer
 
I samme omgang siger vi farvel til Jesper Meinby og Aleksander Selmar, der begge stopper i Aalborg Håndbold efter indeværende sæson.
 
– Meinby og Selmar har begge gjort et forrygende stykke arbejde for Aalborg Håndbold, som vi har sat, og fortsat sætter, stor pris på. Vi håber at slutte sæsonen på fortrinlig vis i fællesskab og ønsker dem derefter al mulig held og lykke med de kommende udfordringer, siger Jan Larsen.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse