MicrosoftTeams-image (3)

Antonsen glæder sig til comeback lørdag

Efter en seks uger lang skadespause er René Antonsen lørdag tilbage for Aalborg Håndbold. Læs optakten med anføreren til kampen mod Lemvig-Thyborøn.

I opgøret mod KIF Kolding på udebane i starten af februar blev René Antonsen ramt af en skade i det ene knæ, hvilket har holdt ham ukampdygtig gennem resten af en travl februar, samt marts måneds foreløbig fire kampe.

– Skadespausen har i og for sig været kort, når man tager i betragtning at det er en knæskade, men for mig har det føltes som et år. Det er forfærdeligt at være ud når de andre spiller kampe og man ikke kan være med til at påvirke tingene.

– Selvfølgelig er det dejligt at komme tilbage til slutspillet, for det havde været endnu værre at skulle sidde ude nu. Set i det lys er timingen okay, men jeg tror alle kan forstå, at det selvfølgelig aldrig er sjovt at sidde ude. 

– Det var især i februar hvor det var ekstra hårdt fordi vi havde ni kampe på kort tid og jeg gerne ville hjælpe holdet. En af vores styrker er vores bredde og når man selv er en del af den bredde, så var det meget frustrerende blot at kunne kigge på, lyder det fra Aalborg Håndbolds anfører, der forventer en spændende kamp lørdag mod nedrykningstruede Lemvig-Thyborøn.

Vestjyderne kommer således til Aalborg med kniven for struben, i det man er pisket til at vinde hvis man også næste sæson skal spille med i Herreligaen. Sæsonens første møde mellem holdene blev spillet i Lemvig i slutningen af november, en kamp der endte uafgjort 30-30.

– Der er mange der har tabt point i Lemvig, der faktisk er et svært sted at spille. Jeg forudser dog, at kampen i morgen bliver noget helt andet her i Aalborg i en fyldt Sparekassen Danmark Arena. Vi har selvfølgelig en forpligtelse over for vores fans og sponsorer til at præstere på højt niveau, så vi går 100 procent på banen for at vinde, vurderer Antonsen, der erkender at det kan blive en anderledes kamp grundet omstændighederne omkring gæsternes situation.

Jeg glæder mig egentlig mest til at løbe ind i arenaen, mærke suset og være tilbage på banen.

– Det er klart, det kan blive noget specielt i og med at vi kan sende dem ned i første division, men vi har udelukkende fokus på os selv og at gøre det vi skal på banen. Ser man på deres hold, så er de i forvejen kendt for at kendt for at kæmpe helt vanvittigt og smide alt hvad de har ind i kampene, hvilket nok også bliver tilfældet i morgen. De kommer helt sikkert også til at spille fysisk, spille deres chance og gå efter alle løse bolde. Det har vi dog oplevet fra mange andre hold også, så vi er vant til, at det er rollefordelingen.

– For vores vedkommende spiller vi med bredden lige nu og det skal vi også gøre. Vi skal bruge hovedet og spille fornuftigt, når man man tænker på hvilken position vi er i. Vi har selv sørget for at sikre sejren i grundspillet med flere kampe igen, så der er råd til at skåne nogle af de spillere der døjer med skader og skavanker. Samtidig ved vi også, at når vi først er derinde på banen, så kæmper vi 100 procent, men vi spiller selvfølgelig ikke naivt.

– Jeg synes også, at vi har bevist, at hvis vi ikke gad spille disse kampe, så ville man allerede have set det. Vi har med sejrene over Nordsjælland og BSH vist, at vi nok skal være der i kampene, ligesom vi udover fans og sponsorer også har en sportslig forpligtelse for de øvrige hold, siger René Antonsen, der især glæder sig til én ting i morgen.

– Jeg glæder mig egentlig mest til at løbe ind i arenaen, mærke suset og være tilbage på banen. Det bliver godt at være i cirkusmanegen igen, afrunder Aalborg Håndbolds anfører.

René Antonsen og holdkammeraterne står klar til kamp kl. 16.00 lørdag i Sparekassen Danmark Arena, hvortil der endnu er ledige pladser.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse