MicrosoftTeams-image (3)

Antonsen: Ingen hæmsko at spille igen fredag

Mindre end 48 timer efter sejren over Elverum, gælder det fredag aften SønderjyskE på hjemmebane i HTH Herreligaen. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen.

Onsdag aften blev det til en fuldt fortjent 31-24 sejr over norske Elverum, en kamp som René Antonsen dagen derpå er særdeles tilfreds med.

– Jeg synes vi havde en god udstråling mod Elverum, og vi kom ud et fedt udtryk. Vi vidste på forhånd ikke helt hvordan de ville spille, men vi var gode til at få tilpasset os til det de kom med, så det fik vi hurtigt løst.

– Vi stod godt defensivt og Aggefors stod rigtig fint i målet, så det dannede grundpillen for en vigtig sejr

Fredagens kamp bliver således den anden kamp på blot tre dage, en situation som selv travle professionelle håndboldspillere ikke er vant til.

– Det kræver helt bestemt noget, for det er en speciel situation, men dog heldigvis sjældent at vi spiller to kampe på tre dage. Jeg synes dog, at vi fik fordelt kræfterne og ressourcerne godt på kampen i går, så jeg ser det ikke som nogen hæmsko at spille igen i morgen.

– Dagen i dag er gået med restitution, hvor vi har gjort det vi har brug for med udstrækning og lidt fysisk træning, så jeg forventer at vi kommer ud med et godt udtryk og en god selvtillid fredag aften, forklarer anføreren videre.

Fredagens gæster er med 14 point for 20 kampe placeret på en øjeblikkelig 10. plads i HTH Herreligaen, hvor man fortsat har mulighed for at kravle op på en af de eftertragtede slutspilspladser.

Holdet har dermed alt at spille for, og selvom sæsonens første indbyrdes opgør i Sønderborg endte med en nordjysk sejr på 36-33, var kampen i store dele en jævnbyrdig og spændende affære. Det skyldtes ikke mindst sønderjydernes franske playmaker Noah Gaudin, der flere gange gav problemer for Aalborg-defensiven.

Det er jo også anden kamp på tre dage for vores fans, men ligesom vi er klar til at give den fuld gas på banen igen i morgen, så håber vi da, at de også alle er klar igen.

– SønderjyskE er et fysisk stærkt hold, og hvis ikke man er klar på opgaven fra første fløjt, så kommer man i problemer. De har fået skrabet en del point sammen i sæsonen og har også slået GOG på hjemmebane. De kan derfor være en svær størrelse at vurdere, for nogle gange spiller de rigtigt stærkt, andre gange knap så meget, så de har måske arbejdet lidt med at finde deres kontinuitet. Vi tabte dog til dem sidste sæson, så vi har stor respekt for det de kommer med, lyder det fra René Antonsen, der også har opskriften klar på en ny Aalborg-sejr.

– Mod et fysisk stærkt hold som SønderjyskE, der gælder det først og fremmest om at få noget fart ind i kampen og få de nemme kontramål. Så vi skal selvfølgelig holde fart og tempo i vores eget spil, og så skal de basale ting sidde i skabt, hvilket vil sige en god defensiv og en forhåbentlig velspillende keeper, men tempoet bliver afgørende, lyder analysen fra Antonsen, der runder af med en hilsen til de mange Aalborg-fans.

– Det er jo også anden kamp på tre dage for vores fans, men ligesom vi er klar til at give den fuld gas på banen igen i morgen, så håber vi da at de også alle er klar igen og kan ride videre på bølgen og den fantastiske gode stemning fra i onsdags.

Der er færre end 65 ledige billetter til fredagens kamp, der fløjtes op i Sparekassen Danmark Arena kl. 18.30. Har man ikke billet eller mulighed for at komme i Sparekassen Danmark Arena kan kampen følges direkte via livestream i Tophåndbold-app’en.

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse