MicrosoftTeams-image (3)

Antonsen ny kamprekordholder

Med deltagelsen i lørdagens sejr over TTH Holstebro er Aalborg Håndbolds anfører nu også kamprekordholder i klubben med foreløbig 398 officielle kampe på CV’et.

René Antonsen, der har fået sin håndboldmæssige opvækst i Aalestrup IF, kom første gang til Aalborg Håndbold i 2011 og repræsenterede klubben frem til 2013, hvorefter det blev til to sæsoner i Ribe-Esbjerg Håndbold.

Herefter gik turen atter til Nordens Paris, hvor den knap to meter høje stregspiller har optrådt lige siden. I sæsonen 2018-2019 kunne Antonsen også iføre sig anførerbindet, der siden da har siddet solidt på overarmen.

– Selvfølgelig er det et stort privilegie, at jeg snart runder 400 kampe for klubben. Det havde jeg aldrig turde drømme om eller tænke mig til.  Jeg er både stolt og beæret over at have trække den røde trøje over hovedet så mange gange, lyder det fra Antonsen selv, der gerne vil skubbe rekordtallet endnu højere op.

– Står det til mig vil jeg gerne nå både, 600, 700 og 800 kampe, men det kommer selvfølgelig an på mange ting, både fysikken og om jeg fortsat er god nok, det må tiden vise, men ambitionen er der, det er helt sikkert. Det vil da være fantastisk en gang at kunne trække sig tilbage med en rekord, der forhåbentlig ikke bliver slået inden for de efterfølgende 10-15 år.

Før lørdagens kamp var René Antonsen og Buster Juul, der ikke fik spilletid lørdag, helt lige på listen over spillere med flest spillede kampe i Aalborg Håndbolds historie, så rekorden er muligvis kun til låns.

– Om vi konkurrerer? Vi har faktisk ikke snakket om det, men det kan da godt være vi skal til at have en lille intern kamp om hvem der skal have førertrøjen på, når nu vi ligger så tæt som det et tilfældet, lyder det med et grin fra anføreren.

– Men mere seriøst, hvem af os der ender med rekorden kommer selvfølgelig an på hvem der ”giver op først” – forstået sådan, at en af os enten forlader klubben eller lægger skoene på hylden, men at vi sammen kan presse hinanden og, så at sige, bide hinanden i haserne er da en god motivation at have med i hverdagen, afrunder René Antonsen.

Udover René Antonsen og Buster Juul er også Henrik Møllgaard fra den nuværende spillertrup 0ver 300 kampe i Aalborg Håndbold-trøjen.

Den erfarne landsholdsspiller indtager med sine foreløbig 378 kampe tredjepladsen på listen over flest spillede kampe i Aalborg Håndbolds historie.

REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...

Håndbold i verdensklasse