MicrosoftTeams-image (3)

Antonsen ny kamprekordholder

Med deltagelsen i lørdagens sejr over TTH Holstebro er Aalborg Håndbolds anfører nu også kamprekordholder i klubben med foreløbig 398 officielle kampe på CV’et.

René Antonsen, der har fået sin håndboldmæssige opvækst i Aalestrup IF, kom første gang til Aalborg Håndbold i 2011 og repræsenterede klubben frem til 2013, hvorefter det blev til to sæsoner i Ribe-Esbjerg Håndbold.

Herefter gik turen atter til Nordens Paris, hvor den knap to meter høje stregspiller har optrådt lige siden. I sæsonen 2018-2019 kunne Antonsen også iføre sig anførerbindet, der siden da har siddet solidt på overarmen.

– Selvfølgelig er det et stort privilegie, at jeg snart runder 400 kampe for klubben. Det havde jeg aldrig turde drømme om eller tænke mig til.  Jeg er både stolt og beæret over at have trække den røde trøje over hovedet så mange gange, lyder det fra Antonsen selv, der gerne vil skubbe rekordtallet endnu højere op.

– Står det til mig vil jeg gerne nå både, 600, 700 og 800 kampe, men det kommer selvfølgelig an på mange ting, både fysikken og om jeg fortsat er god nok, det må tiden vise, men ambitionen er der, det er helt sikkert. Det vil da være fantastisk en gang at kunne trække sig tilbage med en rekord, der forhåbentlig ikke bliver slået inden for de efterfølgende 10-15 år.

Før lørdagens kamp var René Antonsen og Buster Juul, der ikke fik spilletid lørdag, helt lige på listen over spillere med flest spillede kampe i Aalborg Håndbolds historie, så rekorden er muligvis kun til låns.

– Om vi konkurrerer? Vi har faktisk ikke snakket om det, men det kan da godt være vi skal til at have en lille intern kamp om hvem der skal have førertrøjen på, når nu vi ligger så tæt som det et tilfældet, lyder det med et grin fra anføreren.

– Men mere seriøst, hvem af os der ender med rekorden kommer selvfølgelig an på hvem der ”giver op først” – forstået sådan, at en af os enten forlader klubben eller lægger skoene på hylden, men at vi sammen kan presse hinanden og, så at sige, bide hinanden i haserne er da en god motivation at have med i hverdagen, afrunder René Antonsen.

Udover René Antonsen og Buster Juul er også Henrik Møllgaard fra den nuværende spillertrup 0ver 300 kampe i Aalborg Håndbold-trøjen.

Den erfarne landsholdsspiller indtager med sine foreløbig 378 kampe tredjepladsen på listen over flest spillede kampe i Aalborg Håndbolds historie.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse