MicrosoftTeams-image (3)

Antonsen: Vi kan virkelig mærke at håndboldfeberen har ramt Aalborg

Lørdag eftermiddag venter sæsonens 12. opgør i HTH Herreligaen, når Ribe-Esbjerg gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen.

Efter tre opgør på udebane, er Aalborg Håndbold lørdag tilbage i vante rammer, når HTH Herreligaens nummer seks fra Ribe-Esbjerg HH kommer på besøg. Et opgør som René Antonsen ser meget frem til.

– Vi har den seneste uge haft to intense kampe, hvor vi vidste det ville blive svært. Vi spiller altid tætte opgør mod Mors-Thy, og mod TTH Holstebro vidste vi også det ville blive en stor opgave, selvom den blev anderledes fordi de manglede et par profiler. Vi kom dog sejrrigt ud af begge kampe og holdt vores momentum, og det er det vigtigste, vurderer René Antonsen, der sammen med holdkammeraterne er inde i en god række af kampe for tiden, ligesom man endnu er ubesejret i HTH Herreligaen med foreløbig 10 sejre og 1 uafgjort kamp.

– Ja, det er rigtigt, vi er inde i en fin stime. Måske spiller vi ikke helt på topniveau, men vi vinder vores kampe. Nøglen til at holde det gode flow er, at det handler meget om selvtillid og at holde gang i de ting man synes fungerer, men samtidig skal vi stadig holde højt niveau til træning, selvom vi har to kampe om ugen, forklarer Aalborg Håndbolds anfører videre.

Lørdagens gæster går ligeledes ind til kampen med en god formkurve. Holdet har vundet de seneste tre kampe, og spillede derudover en uhyre tæt kamp mod GOG, hvor man på udebane først blev slået i de allersidste sekunder i et 33-32 nederlag.

Vi kan virkelig mærke at håndboldfeberen har ramt Aalborg, og vores fans betyder sindssygt meget for os - det hele summer når man kommer ind i hallen

– Ribe-Esbjerg er et rigtig godt hold og de kommer herop med masser af selvtillid i bagagen. De har spillet flot denne sæson og har præsteret på et højt niveau, hvor de især har været gode til at vinde mange 50-50 kampe, og de kampe de så taber har været med små marginaler.

– Vi ved at det bliver en stor opgave for os, og på ingen måde bare to nemme point der skal køres hjem. Ser man på deres trup, så har de et godt bredt mandskab med mange forskellige konstellationer og de er et hold der før har voldt os problemer, så vi er klar over at vi skal snøre skoene rigtigt for at få to point i morgen, analyserer René Antonsen, der dog også har planen klar for en aalborgensisk sejr.

– Vi skal have gang i vores hurtige spil, og vi ved at Ribe-Esbjerg dækker lidt op som TTH Holstebro, hvor de spiller meget aggressivt. Derfor skal vi være gode til at holde gang i bolden og få gang i vores kontrafase, og det hænger så igen sammen med målmandsspillet og defensiven. De ting der fungerer for os, skal vi udnytte, og det har været vores mand-mand dueller og det aggressive forsvarsspil.

Lørdagens kamp bliver første hjemmekamp siden 29. oktober, og Aalborg-truppen glæder sig til at løbe på banen igen i Sparekassen Danmark Arena.

– Det er altid godt at komme tilbage på hjemmebane, hvor vi næsten altid har små 5.000 tilskuere i ryggen og ingen der buher af os. Vi kan virkelig mærke at håndboldfeberen har ramt Aalborg, og vores fans betyder sindssygt meget for os; det hele summer når man kommer ind i hallen og vi kan mærke at folk har glædet sig til at komme til vores kampe. Så vi håber på højt humør og masser af larm, det er det bedste for os, afslutter René Antonsen.

Morgendagens kamp spilles kl. 14.00 i Sparekassen Danmark og billetter til kampen kan fortsat købes her.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse