MicrosoftTeams-image (3)

Arbejdssejr gav to point og fortjent revanche på Bette Balkan

En flot arbejdsindsats af samtlige mand gav en forjent sejr på 29-24 efter 14-11 ved pausen på udebane på Bette Balkan. Vi var i spidsen det meste af tiden, men hjemmeholdet fulgte godt med, og først fem-syv minutter før tid kunne vi være sikre på de to point, der bringer os helt tæt på førerholdene i ligaen. 

Træner Jan Paulsen beordrede ret hurtigt personlig opdækning af Mads Mensah, og derefter fulgte samme procedure mod Morten Slundt og i perioder også Nicolai Nygaard Pedersen. Ud af mandsopdækningerne dukkede Håvard Tvedten – ikke uventet – op af æsken som en fortrinlig playmaker, der kronede en flot kamp ved at hive et langskud op i målhjørnet to minutter før tid. 

Ole Erevik lukkede godt af i målet, og forsvaret kæmpede flot – kun havde vi problemer med Tobias Ellebæk i perioder af kampen, ligesom Kasper Kvist viste gode takter på venstre fløj.

Vi kom igennem kampen uden nye skader, og efter en kamppause på 14 dage forventer vi igen at have Johan Jakobsson, Marcus Mørk og Stig Bugge til rådighed. 

Mads Mensah Larsen er med landsholdet til tre kampe i Norge næste weekend, hvor han bl.a. skal møde holdkammeraterne Håvard Tvedten og Ole Erevik. 

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse