pokaler_header_new

Arbejdssejr gav to point og fortjent revanche på Bette Balkan

En flot arbejdsindsats af samtlige mand gav en forjent sejr på 29-24 efter 14-11 ved pausen på udebane på Bette Balkan. Vi var i spidsen det meste af tiden, men hjemmeholdet fulgte godt med, og først fem-syv minutter før tid kunne vi være sikre på de to point, der bringer os helt tæt på førerholdene i ligaen. 

Træner Jan Paulsen beordrede ret hurtigt personlig opdækning af Mads Mensah, og derefter fulgte samme procedure mod Morten Slundt og i perioder også Nicolai Nygaard Pedersen. Ud af mandsopdækningerne dukkede Håvard Tvedten – ikke uventet – op af æsken som en fortrinlig playmaker, der kronede en flot kamp ved at hive et langskud op i målhjørnet to minutter før tid. 

Ole Erevik lukkede godt af i målet, og forsvaret kæmpede flot – kun havde vi problemer med Tobias Ellebæk i perioder af kampen, ligesom Kasper Kvist viste gode takter på venstre fløj.

Vi kom igennem kampen uden nye skader, og efter en kamppause på 14 dage forventer vi igen at have Johan Jakobsson, Marcus Mørk og Stig Bugge til rådighed. 

Mads Mensah Larsen er med landsholdet til tre kampe i Norge næste weekend, hvor han bl.a. skal møde holdkammeraterne Håvard Tvedten og Ole Erevik. 

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...