MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag efter tæt og intens afslutning

Lørdagens ligakamp i Fredericia endte med et nederlag på 28-29 efter et tæt og intenst opgør i en velbesøgt Thansen Arena.

Fra første fløjt var der lagt op til en hård fight i en intens kulisse. Vi var i dagens kamp uden Felix Claar og Andreas Flodman, der begge var ude grundet sygdom.

Det betød bl.a., at bagkæden i dag fra start blev udgjort af Aron Pálmarsson, Mads Hoxer og Lukas Sandell. Begge hold kæmpede indledningsvist offensivt, og det var derfor en målfattig indledning med stillingen 4-4 efter et lille kvarters spil.

Langsomt løsnede det offensive spil sig dog i begge ender, men det var i store dele af første halvleg med hjemmeholdet et lille skridt foran.

Det var således Fredericia, der gik til pause i front 16-13 anført af hjemmeholdets Junior Scott, der scorede 8 mål i de første 30 minutter.

Efter pausen udbyggede hjemmeholdet forspringet til fem mål, men vi fortsatte med at kæmpe indædt for at komme tilbage i opgøret.

Vi fik således også udlignet med 10 minutter tilbage, men efter en periode hvor tingene gik hjemmeholdets vej, var Fredericia i front med fire scoringer få minutter senere, hvor der resterede seks minutter af kampen. 

I slutfasen var vi dog marginaler fra alligevel at hive et enkelt point hjem. Simon Gade diskede op med flere vigtige redninger, og defensiven med anfører og fødselar René Antonsen i spidsen skruede op for intensiteten. 

Offensivt bombede Mads Hoxer flere reduceringer ind i de døende minutter, og vi fik således chancen for at udligne i kampens sidste angreb.

Aron Pálmarssons afslutning blev dog reddet af Fredericias Emil Tellerup, og det var derfor hjemmeholdet, der kunne juble over sejren på 29-28.

Nederlaget betyder, at GOG nu har lukket vores forspring, og vi deler således førstepladsen med fynboerne på 37 point. Vi har dog fordelen af at være bedst indbyrdes. 

Næste uge står i landsholdshåndboldens tegn, inden vi igen skal i aktion lørdag 18. marts, når Mors-Thy kommer på besøg i Sparekassen Danmark Arena. 

Matchfacts HTH Herreligaen

Fredericia HK – Aalborg Håndbold 29-28 (16-13)

Stillinger undervejs

10’ 3-4, 20’ 10-8, 30’ 16-13, 40’ 21-17, 50’ 25-24-, 60’ 29-28

Målscorere Aalborg Håndbold

Mads Hoxer 6, Lukas Sandell 6, Aron Pálmarsson 5, Kristian Bjørnsen 3, Benjamin Jakobsen 3, Sebastian Barthold 2, René Antonsen 2, Henrik Møllgaard 1

Redningsprocenter Aalborg Håndbold

Simon Gade: 9/27 (33 %)
Mikael Aggefors: 3/14 (21 %) 

Målscorere Fredericia HK

Junior Scott 13, Reiner Taboada 7, Mads Christiansen 3, Kasper Young 3, Martin Bisgaard 2, Rasmus Meyer 1.

Redningsprocenter Fredericia HK

Thorsten Fries: 9/31 (29 %)
Emil Tellerup: 4/8 (50 %)

2-minutters udvisninger

Fredericia HK: 2

Aalborg Håndbold: 2

2.364 tilskuere i thansen Arena.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse