MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag efter tæt og intens afslutning

Lørdagens ligakamp i Fredericia endte med et nederlag på 28-29 efter et tæt og intenst opgør i en velbesøgt Thansen Arena.

Fra første fløjt var der lagt op til en hård fight i en intens kulisse. Vi var i dagens kamp uden Felix Claar og Andreas Flodman, der begge var ude grundet sygdom.

Det betød bl.a., at bagkæden i dag fra start blev udgjort af Aron Pálmarsson, Mads Hoxer og Lukas Sandell. Begge hold kæmpede indledningsvist offensivt, og det var derfor en målfattig indledning med stillingen 4-4 efter et lille kvarters spil.

Langsomt løsnede det offensive spil sig dog i begge ender, men det var i store dele af første halvleg med hjemmeholdet et lille skridt foran.

Det var således Fredericia, der gik til pause i front 16-13 anført af hjemmeholdets Junior Scott, der scorede 8 mål i de første 30 minutter.

Efter pausen udbyggede hjemmeholdet forspringet til fem mål, men vi fortsatte med at kæmpe indædt for at komme tilbage i opgøret.

Vi fik således også udlignet med 10 minutter tilbage, men efter en periode hvor tingene gik hjemmeholdets vej, var Fredericia i front med fire scoringer få minutter senere, hvor der resterede seks minutter af kampen. 

I slutfasen var vi dog marginaler fra alligevel at hive et enkelt point hjem. Simon Gade diskede op med flere vigtige redninger, og defensiven med anfører og fødselar René Antonsen i spidsen skruede op for intensiteten. 

Offensivt bombede Mads Hoxer flere reduceringer ind i de døende minutter, og vi fik således chancen for at udligne i kampens sidste angreb.

Aron Pálmarssons afslutning blev dog reddet af Fredericias Emil Tellerup, og det var derfor hjemmeholdet, der kunne juble over sejren på 29-28.

Nederlaget betyder, at GOG nu har lukket vores forspring, og vi deler således førstepladsen med fynboerne på 37 point. Vi har dog fordelen af at være bedst indbyrdes. 

Næste uge står i landsholdshåndboldens tegn, inden vi igen skal i aktion lørdag 18. marts, når Mors-Thy kommer på besøg i Sparekassen Danmark Arena. 

Matchfacts HTH Herreligaen

Fredericia HK – Aalborg Håndbold 29-28 (16-13)

Stillinger undervejs

10’ 3-4, 20’ 10-8, 30’ 16-13, 40’ 21-17, 50’ 25-24-, 60’ 29-28

Målscorere Aalborg Håndbold

Mads Hoxer 6, Lukas Sandell 6, Aron Pálmarsson 5, Kristian Bjørnsen 3, Benjamin Jakobsen 3, Sebastian Barthold 2, René Antonsen 2, Henrik Møllgaard 1

Redningsprocenter Aalborg Håndbold

Simon Gade: 9/27 (33 %)
Mikael Aggefors: 3/14 (21 %) 

Målscorere Fredericia HK

Junior Scott 13, Reiner Taboada 7, Mads Christiansen 3, Kasper Young 3, Martin Bisgaard 2, Rasmus Meyer 1.

Redningsprocenter Fredericia HK

Thorsten Fries: 9/31 (29 %)
Emil Tellerup: 4/8 (50 %)

2-minutters udvisninger

Fredericia HK: 2

Aalborg Håndbold: 2

2.364 tilskuere i thansen Arena.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse