pokal header web

Arbejdssejr over Ribe-Esbjerg

Det blev til to vigtige point efter en 29-25 sejr over Ribe-Esbjerg HH i Jutlander Bank Arena her til eftermiddag efter 14-13 ved pausen.

Den seneste uge har været en hård én af slagsen med tre kampe på seks dage, og starten på dagens kamp bar også præg af, at benene var lidt tunge. Gæsterne kom således foran 0-2, men efterfølgende blev der løsnet op, og efter ti minutters spil havde vi en 4-2 føring.

Efterfølgende bølgede første halvleg lidt frem og tilbage med føringer til begge mandskaber, men det var os, der kunne gå til pause foran med en enkelt. Vi holdte os i teten efter sidebyttet og var hele tiden et lille skridt foran.

Spillet var ikke prangende, men vi formåede alligevel langsomt at trække fra bl.a. ved hjælp af fine redninger fra Aggefors, der også førte til nemme kontrascoringer. Det hele endte derfor i en 29-25 sejr efter en slutfase, hvor vi formåede at holde en forholdsvis komfortabel føring.

Kampen var som tidligere nævnt den tredje på blot seks dage, og det kunne i perioder ses på spillet, som manglede tempo og indeholdt flere fejl end normalt. Arbejdsindsatsen på holdet fejlede dog intet, og sammen kunne vi derfor hive en sejr i land i en kamp, der ikke vil blive husket for fantastisk spil.

Der var dog enkelte spillere, der skilte sig ud i eftermiddags. Aggefors stod en flot kamp, og Buster var sikkerheden selv på straffe med fem scoringer på fem forsøg. Ellebæk spillede ligeledes en stor kamp og blev delt topscorer med syv mål sammen med Buster og Wiesmach.

Næste uge byder på en velfortjent landsholdspause for de fleste af spillerne, der dog stadigvæk skal arbejde hårdt til træning. Det var fjerde sejr på stribe i 888ligaen, og vi ligger nu på en delt tredjeplads med ti point og en kamp i baghånden til de to hold over os. Næste kamp er onsdag 1. november, hvor vi ude skal møde Mors-Thy.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Patrick Wiesmach 7, Tobias Ellebæk 7, Buster Juul 7 (5), Janus Smarason 4, Martin Larsen 1, Simon Hald 1, Magnus Saugstrup 1, Arnor Atlason 1.

Målscorere for Ribe-Esbjerg HH:
Miha Zvizej 5, Rasmus Nielsen 5, Jacob Holm 4, Lukas Karlsson 4, Philip Holm 2, Mathias Jørgensen 2, Lasse Nikolajsen 1, Rasmus Boysen 1, Yehiaa Elderaa 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
Ribe-Esbjerg HH: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.264.

 

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse