MicrosoftTeams-image (3)

Arbejdssejr på 25-22 over GOG

Med en sejr på 25-22 over sidste sæsons bronzevindere fra GOG konsoliderede vi førstepladsen i 888ligaen. Vi førte 14-10 ved pausen, og det var sjette sejr ud af seks mulige i ligaen.

Det blev en hård fight i begge ender af banen mod et godt kæmpende fynsk hold, der kom godt igen de to gange i 2. halvleg, hvor vi førte med fem mål ved 17-11 og 21-16. Således scorede vi kun fire mål i de sidste 14 minutter af kampen, hvor vi for alvor havde problemer med at komme igennem, fordi vi forsøgte mere mand mod mand i fireblokken i midten af deres forsvar i stedet for at spille os fri på ydersiderne og ud på fløjene.

1. halvleg var meget lige indtil 9-9 efter 23 minutter, men så vi en rigtig god afslutningen på halvlegen kulminerende med et flot vip-mål af Buster Juul til 14-10 i sidste sekund – aftalt på time-outen umiddelbart forinden.

Vi bragte os foran 17-11 på de første fem minutter af 2. halvleg, men så blev vi i den efterfølgende periode ramt af en del udvisninger, og med 11 minutter igen fik Simon Hald korrekt direkte rødt for at ramme en modspiller i ansigtet med den ene hånd.

Vi dækkede fortsat godt op, så vi holdt GOGs scoringer nede og førte 21-16 med 14 minutter igen. GOG kom ikke tættere end to mål, og hjemmeholdet kunne fortsat modtage det store hjemmepublikums hyldest, da sidste fløjt havde lydt.
Vi spiller igen på hjemmebane på onsdag kl. 19.30, når vi møder Ribe-Esbjerg HH.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse