pokal header web

Arnoldsen imponerede i ny testsejr

Thomas Arnoldsen viste sig igen stærkt frem og blev for anden kamp i træk topscorer, da Aalborg Håndbold onsdag aften tog endnu en testsejr, denne gang med cifrene 36-20 over Aarhus HC.

Den anden af januars tre testkampe blev afviklet onsdag aften i DGI Huset i Aabybro, hvor modstanderen var Aarhus HC fra 1. division.

Bortset fra en enkelt udskiftning blandt U/19-spillerne, var det samme trup der stillede op til onsdagens kamp, som den der mandag aften sejrede over Elitesport Vendsyssel.

Selvom der var tale om et step op i sværhedsgrad hos modstanderen, så var det ikke til at se fra start, i det Aarhus HC stillede med et ungt mandskab, der ofte kom i problemer mod et meget mere erfarent Aalborg-mandskab.

Cheftræner Stefan Madsen havde igen fokus på at eksperimentere med 5-1 forsvaret, og det blev umiddelbart en fin succes, i det Fabian Norsten i målet fik gode arbejdsbetingelser og derfor også spillede en god kamp med adskillige redninger.

Offensivt var der i god fart i spillet i store del af kampen, hvor Thomas Arnoldsen som playmaker både agerede assistmager og målscorer. Stortalentet viste igen i aften smagsprøver på sine evner og blev med ni scoringer også aftenens topscorer.

Efter pausestillingen 20-12 til Aalborg Håndbold sendte aarhusianerne den normale førstemålmand mellem stængerne, men heller ikke han kunne lukke af for især Thomas Arnoldsen og Mads Hoxer.

Mod kampens slutning blev der også spilletid til flere af de talentfulde U/19-spillere, hvor blandt andet Frederik Munk og Asker Stouby kom på måltavlen, ligesom Nicolai Kauffmann fik 10 fine minutter i målet og blandt andet snuppede et straffekast.

Generelt dalede intensiteten dog mod kampens afslutning, og en fin testkamp sluttede med cifrene 36-20 i en udsolgt hal i DGI Huset i Aabybro.

Efter to testkampe i denne uge venter onsdag i næste uge den afsluttende testkamp mod ligarivalerne fra Mors/Thy Håndbold, inden det lørdag 3. februar er alvor når GOG gæster Sparekassen Danmark Arena.

Matchfacts testkamp

Aalborg Håndbold – Aarhus HC 36-20 (20-12)

Thomas Arnoldsen 9, Buster Juul 6, Mads Hoxer 4, Jack Thurin 4, Lukas Nilsson 2, Patrick Wiesmach 2, Jesper Nielsen 2, René Antonsen 3, Marinus Munk 2, Asker Stouby (U/19) 1, 2 Frederik Munch (U/19) 1

Udvisninger

Aalborg Håndbold: 2

Aarhus HC: ingen

 

400 tilskuere i DGI Huset i Aabybro

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse