MicrosoftTeams-image (3)

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater.

Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP Bank Pick Szeged i Champions League, venter fredag aften den femte kamp på blot otte dage for Aalborg Håndbold.

– Jeg tror ikke det kommer til at betyde så meget, at kampen ligger så tæt op ad onsdagens opgør. Vi har en bred trup og elsker at spille håndbold, så vi glæder os bare til kampen, forklarer stortalentet Thomas Arnoldsen.

– Sejren over Szeged giver en masse selvtillid, det gjorde ondt på os at tabe finalen i Boxen i søndags, så at vinde med fem mål over Szeged synes jeg er stærkt kommet igen og den selvtillid skal vi selvfølgelig tage med til kampen fredag, forklarer Arnoldsen videre.

Modstanderen fredag aften er Arnoldsens tidligere klub Skanderborg-AGF, der for nuværende indtager Herreligaens 11. plads og jagter en plads blandt de otte bedste hold og dermed en adgangsgivende billet til denne sæsons slutspil.

– Det bliver en speciel oplevelse, især fordi det er første gang jeg skal spille mod min tidligere klub og ikke mindst mod min tvillingebror.

– Så det er et opgør jeg glæder mig meget til, de har en slutspilsplads at kæmpe for og vi har en førsteplads vi skal beholde, så jeg tror det bliver en tæt affære, vurderer Arnoldsen, der har en klar forventning til hvad østjyderne kommer med.

– Jeg tror de kommer med noget hurtigt spil, en del syv-mod-seks, som de er rigtig gode til – og så har de været stærke i defensiven i år, mens de har haltet lidt i offensiven.

– Skal vi vinde, så tror jeg vi skal have lukket deres defensiv op og så stå godt i forsvaret. Kan vi det, så tror jeg også vi tager de to point.

– Om de går lidt ekstra hårdt til mig? Det kan godt være de gør det, men det tænker jeg ikke så meget på. Jeg glæder mig til at se dem alle igen og forhåbentlig kan vi få en god kamp, der ender med to point til os, afslutter Thomas Arnoldsen.

Kampstart til opgøret er kl. 18.30 og opgøret kan kun overværes live i Sparekassen Danmark Arena, da opgøret ikke vises i TV eller via livestream.

Der er endnu få ledige pladser til kampen, find dine billetter til opgøret via linket.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse