pokal header web

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater.

Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP Bank Pick Szeged i Champions League, venter fredag aften den femte kamp på blot otte dage for Aalborg Håndbold.

– Jeg tror ikke det kommer til at betyde så meget, at kampen ligger så tæt op ad onsdagens opgør. Vi har en bred trup og elsker at spille håndbold, så vi glæder os bare til kampen, forklarer stortalentet Thomas Arnoldsen.

– Sejren over Szeged giver en masse selvtillid, det gjorde ondt på os at tabe finalen i Boxen i søndags, så at vinde med fem mål over Szeged synes jeg er stærkt kommet igen og den selvtillid skal vi selvfølgelig tage med til kampen fredag, forklarer Arnoldsen videre.

Modstanderen fredag aften er Arnoldsens tidligere klub Skanderborg-AGF, der for nuværende indtager Herreligaens 11. plads og jagter en plads blandt de otte bedste hold og dermed en adgangsgivende billet til denne sæsons slutspil.

– Det bliver en speciel oplevelse, især fordi det er første gang jeg skal spille mod min tidligere klub og ikke mindst mod min tvillingebror.

– Så det er et opgør jeg glæder mig meget til, de har en slutspilsplads at kæmpe for og vi har en førsteplads vi skal beholde, så jeg tror det bliver en tæt affære, vurderer Arnoldsen, der har en klar forventning til hvad østjyderne kommer med.

– Jeg tror de kommer med noget hurtigt spil, en del syv-mod-seks, som de er rigtig gode til – og så har de været stærke i defensiven i år, mens de har haltet lidt i offensiven.

– Skal vi vinde, så tror jeg vi skal have lukket deres defensiv op og så stå godt i forsvaret. Kan vi det, så tror jeg også vi tager de to point.

– Om de går lidt ekstra hårdt til mig? Det kan godt være de gør det, men det tænker jeg ikke så meget på. Jeg glæder mig til at se dem alle igen og forhåbentlig kan vi få en god kamp, der ender med to point til os, afslutter Thomas Arnoldsen.

Kampstart til opgøret er kl. 18.30 og opgøret kan kun overværes live i Sparekassen Danmark Arena, da opgøret ikke vises i TV eller via livestream.

Der er endnu få ledige pladser til kampen, find dine billetter til opgøret via linket.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse