MicrosoftTeams-image (3)

Arnor Atlason skriver 3-årig kontrakt med Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften på en tre-årig kontrakt med den islandske landsholdsspiller Arnor Atlason.
 
31-årige Atlason vender dermed tilbage til Danmark, som han forlod i 2012. Inden da havde han spillet i seks sæsoner for FCK Håndbold og AG København.
 
-Arnor Atlason kommer med stor erfaring og rutine og har netop den profil, vi har ønsket for at styrke holdet både spillemæssige og ledelsesmæssigt inde på banen. Han kommer med 13 sæsoner i stærke ligaer i bagagen og 164 A-landskampe for Island, som han har vundet både OL-sølv og EM-bronze med, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
Atlason forlod sin islandske klub, Akureyri, i sommeren 2004 og spillede derefter to sæsoner i tyske Magdeburg, inden han kom til FCK Håndbold, hvor han var i fire sæsoner. Derefter spillede han i AG København i to sæsoner. Efter en enkelt sæson i Flensburg-Handewitt har han de seneste tre sæsoner spillet i St. Raphael, der p.t. er på andenpladsen i den stærke franske liga.
 
-Aalborg Håndbold er en spændende klub med et stort potentiale med dygtige spillere og en fantastisk hjemmebane i Jutlander Bank Arena. Jeg glæder mig til at vende tilbage til den danske liga og være med til at spille om titler og medaljer til Aalborg Håndbold, siger Arnor Atlason.
 
Med Arnor Atlason har Aalborg Håndbold tre nye spillere på plads til de kommende sæson. I forvejen er der indgået aftaler med Patrick Wiesmach, der er topscorer i ligaen, og Tobias Ellebæk, der er nummer fem på topscorerlisten.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse