pokaler_header_new

Arnor Atlason skriver 3-årig kontrakt med Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften på en tre-årig kontrakt med den islandske landsholdsspiller Arnor Atlason.
 
31-årige Atlason vender dermed tilbage til Danmark, som han forlod i 2012. Inden da havde han spillet i seks sæsoner for FCK Håndbold og AG København.
 
-Arnor Atlason kommer med stor erfaring og rutine og har netop den profil, vi har ønsket for at styrke holdet både spillemæssige og ledelsesmæssigt inde på banen. Han kommer med 13 sæsoner i stærke ligaer i bagagen og 164 A-landskampe for Island, som han har vundet både OL-sølv og EM-bronze med, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
Atlason forlod sin islandske klub, Akureyri, i sommeren 2004 og spillede derefter to sæsoner i tyske Magdeburg, inden han kom til FCK Håndbold, hvor han var i fire sæsoner. Derefter spillede han i AG København i to sæsoner. Efter en enkelt sæson i Flensburg-Handewitt har han de seneste tre sæsoner spillet i St. Raphael, der p.t. er på andenpladsen i den stærke franske liga.
 
-Aalborg Håndbold er en spændende klub med et stort potentiale med dygtige spillere og en fantastisk hjemmebane i Jutlander Bank Arena. Jeg glæder mig til at vende tilbage til den danske liga og være med til at spille om titler og medaljer til Aalborg Håndbold, siger Arnor Atlason.
 
Med Arnor Atlason har Aalborg Håndbold tre nye spillere på plads til de kommende sæson. I forvejen er der indgået aftaler med Patrick Wiesmach, der er topscorer i ligaen, og Tobias Ellebæk, der er nummer fem på topscorerlisten.
 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...