MicrosoftTeams-image (3)

Assistenttræner Arnór Atlason stopper i Aalborg Håndbold fra sommeren 2023

Efter syv år i Aalborg Håndbold stopper assistenttræner Arnór Atlason efter indeværende sæson, hvorefter han fortsætter sin karriere som cheftræner for TTH Holstebro fra sommeren 2023.

Arnór kom til klubben som spiller i 2016, hvorefter han i 2018 stoppede sin aktive karriere og var med sit skarpe blik for spillet et naturligt valg som ny assistenttræner for den nytilkomne cheftræner, Stefan Madsen.

Efter fire sæsoner, som indtil videre blandt andet har resulteret i tre danske mesterskaber, to pokaltitler og en finale i EHF Champions League, slutter det stærke samarbejde på trænerposten med Stefan Madsen efter denne sæson.

Det bliver med stor vemodighed at skulle tage afsked med Arnór, selvom planen hele tiden har været, at han på et tidspunkt ville prøve at stå på egne ben som cheftræner. Arnór er yderst vellidt i klubben og har ydet en helt formidabel indsats både som spiller og træner, og han har i den grad stor andel i den succes, vi har oplevet de seneste sæsoner. Fremtiden må vise, om han kommer tilbage til Aalborg Håndbold på et tidspunkt, og vi ønsker ham selvfølgelig alt held og lykke på sin vej,” udtaler direktør, Jan Larsen.

Både min familie og jeg har været rigtig glade for vores tid i Aalborg, og det bliver bestemt ikke nemt at tage afsked. Det har været syv fantastiske år, og det bliver resten af den her sæson uden tvivl også. Jeg glæder mig til at se, hvad vi kan opnå, og planen er selvfølgelig at tage herfra med endnu en guldmedalje om halsen,” tilføjer Arnór Atlason.

fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...
Skive2

Arbejdssejr over Skive fH gav pokal-avancement

Mikkel Hansen gjorde comeback, da et oplagt Skive-mandskab indledningsvis voldte Aalborg Håndbold problemer, inden man i anden halvleg trak afgørende fra og sejrede 32-27. Tirsdag aften begyndte vejen tilbage mod...

Håndbold i verdensklasse