pokaler_header_new

Assistenttræner Arnór Atlason stopper i Aalborg Håndbold fra sommeren 2023

Efter syv år i Aalborg Håndbold stopper assistenttræner Arnór Atlason efter indeværende sæson, hvorefter han fortsætter sin karriere som cheftræner for TTH Holstebro fra sommeren 2023.

Arnór kom til klubben som spiller i 2016, hvorefter han i 2018 stoppede sin aktive karriere og var med sit skarpe blik for spillet et naturligt valg som ny assistenttræner for den nytilkomne cheftræner, Stefan Madsen.

Efter fire sæsoner, som indtil videre blandt andet har resulteret i tre danske mesterskaber, to pokaltitler og en finale i EHF Champions League, slutter det stærke samarbejde på trænerposten med Stefan Madsen efter denne sæson.

Det bliver med stor vemodighed at skulle tage afsked med Arnór, selvom planen hele tiden har været, at han på et tidspunkt ville prøve at stå på egne ben som cheftræner. Arnór er yderst vellidt i klubben og har ydet en helt formidabel indsats både som spiller og træner, og han har i den grad stor andel i den succes, vi har oplevet de seneste sæsoner. Fremtiden må vise, om han kommer tilbage til Aalborg Håndbold på et tidspunkt, og vi ønsker ham selvfølgelig alt held og lykke på sin vej,” udtaler direktør, Jan Larsen.

Både min familie og jeg har været rigtig glade for vores tid i Aalborg, og det bliver bestemt ikke nemt at tage afsked. Det har været syv fantastiske år, og det bliver resten af den her sæson uden tvivl også. Jeg glæder mig til at se, hvad vi kan opnå, og planen er selvfølgelig at tage herfra med endnu en guldmedalje om halsen,” tilføjer Arnór Atlason.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...