MicrosoftTeams-image (3)

Atlason klar til at bidrage med sin store erfaring

  • Tre sæsoner i den tyske Bundesliga ( to sæsoner i SC Magdeburg og en sæson i SG Flensburg-Handewitt).
  • Seks sæsoner i Danmark (Fire sæsoner i FCK Håndbold og to sæsoner i AG København)
  • Tre sæsoner i Frankrig (alle tre sæsoner i Saint-Raphael).

I alt 12 sæsoners erfaring fra international tophåndbold. Læg dertil 180 A-landskampe for Island og et stort antal EM-, VM og OL-slutrunder, som han ikke selv har tal på.
 
Den 32-årige Arnor Atlason fra den nordislandske universitetsby Akureyri er stemplet ind hos Aalborg Håndbold med sin store rutine og erfaring i bagagen. Aftalen med Aalborg Håndbold gælder for de kommende tre sæsoner.  1,91 m høj og 97 kilo islandsk styrke.
 
Tilbage i Danmark med familien bestående af konen,  en søn på knap 10 år og en datter på knap fire år.
 
– Vi har et ungt hold i Aalborg Håndbold, og jeg kommer for at bidrage med den erfaring, jeg har opnået. Vores hold har et stort potentiale, men der er meget at arbejde med, så vi kan blive bedre og mere stabile. Jeg håber, at vi allerede i den kommende sæson kan toppe og spille med om medaljer. Vi har en fantastisk hjemmebane i Jutlander Bank Arena med Danmarks største håndboldpublikum, og den skal vi igen gøre til en fæstning for os,  siger Arnor Atlason, der aldrig har været i tvivl om, at han og familien gerne ville tilbage til Danmark – og ikke mindst til den danske mentalitet både på og uden for banen.
 
– Vi har fået en flot modtagelse i Aalborg og er allerede faldet godt til. Håndboldmæssigt er jeg også kommet godt i gang, vi træner hårdt og godt, og nu glæder jeg mig til testkampene. Opstarten er altid hård, men sådan skal det være. Det er her, vi skaber grundlaget for resultaterne senere i sæsonen.  
 
Han ser tilbage på de tre år i Saint-Raphael i Frankrig med stor glæde. Fra en midterplacering spillede holdet sig i de seneste to sæsoner helt op i toppen med en tredjeplads- og en andenplads. Med Atlason i en central og styrende rolle på holdet.
 
Atlason kommer ikke fra en universitetsby for ingenting. Sideløbende med håndboldkarrieren har han på fjernstudie taget en bachelor i økonomi og er nu i gang med en kandidat i samme studie.
 
– Jeg passer studierne, når der er tid til det. Håndbolden og familien har første prioritet, men jeg skal nok blive færdig med studierne, inden karrieren slutter, siger Arnor Atlason.
 
Der er mulighed for at se Aronor Atlason i aktion for første gang i Jutlander Bank Arena fredag 26. august, når vi møder de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg og svenske Redbergslids IK i Jutlander Bank Cup.
 
Du kan allerede nu købe billet her på hjemmesiden. Enhedspris: 50 kr. pr. billet.
 

 
 
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse