pokaler_header_new

Atlason klar til at bidrage med sin store erfaring

  • Tre sæsoner i den tyske Bundesliga ( to sæsoner i SC Magdeburg og en sæson i SG Flensburg-Handewitt).
  • Seks sæsoner i Danmark (Fire sæsoner i FCK Håndbold og to sæsoner i AG København)
  • Tre sæsoner i Frankrig (alle tre sæsoner i Saint-Raphael).

I alt 12 sæsoners erfaring fra international tophåndbold. Læg dertil 180 A-landskampe for Island og et stort antal EM-, VM og OL-slutrunder, som han ikke selv har tal på.
 
Den 32-årige Arnor Atlason fra den nordislandske universitetsby Akureyri er stemplet ind hos Aalborg Håndbold med sin store rutine og erfaring i bagagen. Aftalen med Aalborg Håndbold gælder for de kommende tre sæsoner.  1,91 m høj og 97 kilo islandsk styrke.
 
Tilbage i Danmark med familien bestående af konen,  en søn på knap 10 år og en datter på knap fire år.
 
– Vi har et ungt hold i Aalborg Håndbold, og jeg kommer for at bidrage med den erfaring, jeg har opnået. Vores hold har et stort potentiale, men der er meget at arbejde med, så vi kan blive bedre og mere stabile. Jeg håber, at vi allerede i den kommende sæson kan toppe og spille med om medaljer. Vi har en fantastisk hjemmebane i Jutlander Bank Arena med Danmarks største håndboldpublikum, og den skal vi igen gøre til en fæstning for os,  siger Arnor Atlason, der aldrig har været i tvivl om, at han og familien gerne ville tilbage til Danmark – og ikke mindst til den danske mentalitet både på og uden for banen.
 
– Vi har fået en flot modtagelse i Aalborg og er allerede faldet godt til. Håndboldmæssigt er jeg også kommet godt i gang, vi træner hårdt og godt, og nu glæder jeg mig til testkampene. Opstarten er altid hård, men sådan skal det være. Det er her, vi skaber grundlaget for resultaterne senere i sæsonen.  
 
Han ser tilbage på de tre år i Saint-Raphael i Frankrig med stor glæde. Fra en midterplacering spillede holdet sig i de seneste to sæsoner helt op i toppen med en tredjeplads- og en andenplads. Med Atlason i en central og styrende rolle på holdet.
 
Atlason kommer ikke fra en universitetsby for ingenting. Sideløbende med håndboldkarrieren har han på fjernstudie taget en bachelor i økonomi og er nu i gang med en kandidat i samme studie.
 
– Jeg passer studierne, når der er tid til det. Håndbolden og familien har første prioritet, men jeg skal nok blive færdig med studierne, inden karrieren slutter, siger Arnor Atlason.
 
Der er mulighed for at se Aronor Atlason i aktion for første gang i Jutlander Bank Arena fredag 26. august, når vi møder de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg og svenske Redbergslids IK i Jutlander Bank Cup.
 
Du kan allerede nu købe billet her på hjemmesiden. Enhedspris: 50 kr. pr. billet.
 

 
 
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...