MicrosoftTeams-image (3)

Bagersted: Glæder mig helt vildt til at spille i Aalborg på lørdag

Det er snart to år siden, Jacob Bagersted spillede sin sidste kamp for Aalborg Håndbold. På lørdag kl. 18.30 løber han igen på banen i Jutlander Bank Arena iført sin grønne Magdeburg-trøje – den kommende halvanden time er han “fjende” og vil kæmpe for at få sejren i EHF hjem til sin tyske klub.

– Jeg glæder mig helt vildt til at spille i Jutlander Bank Arena igen. Det vækker helt specielle minder om tre fantastiske sæsoner i Aalborg med både DM-guld og sølv, og det bliver en underlig fornemmelse for mig at løbe på banen som modstander til Aalborg Håndbold på lørdag, siger Jacob Bagersted.

SC Magdeburg har haft en ret svingende sæson i Bundealigaen og er p.t. på 10. pladsen uden mulighed for at avancere til pladserne, der giver europæiske deltagelse næste sæson. Manglen på resultater kostede tidligere på sæsonen islændingen Geir Sveinsson trænerjobbet i klubben.

Bagersted og co. var også i aktion i aftes i Bundesligaen, hvor de med en udligning af højre backen Andreas Rojewski i allersidste sekund sikrede sig uafgjort 28-28.

Michael Damgaard scorede fem mål, Bagersted et enkelt. På holdet er desuden den tidligere Aalborg-målmand, Jannick Green.

Det tyske hold har allerede sikret sig videre deltagelse i EHF Cuppen, men har brug for en sejr for at fastjholde førstepladsen i puljen. Vi er uden mulighed for at gå videre, men går alligevel efter en sejr, der vil give værdifuld selvtillid før de kommende kampe i ligaen.

Kampen spilles lørdag kl. 18.30, og dømmes af Jan Erik Leandersson og Mikael Lindroos fra Finland med Olafur Haraldsson fra Island som EHF-delegeret.

Du har fortsat mulighed for at sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse