pokaler_header_new

Barcelona var for stor en mundfuld

I aftenens udekamp mod FC Barcelona måtte vi se os slået 42-33 efter en sand målfest. Vi hang længe fint på og var ved pause bagud 20-18, men midtvejs i anden halvleg begyndte hjemmeholdet for alvor at trække fra.

Allerede fra kampens start blafrede netmaskerne flittigt i begge ender af banen, og efter syv minutters spil var stillingen således 7-5 i hjemmeholdets favør.

Derefter kom der i perioder lidt mere ro over kampen, men vi havde fortsat svært ved at styre Barcelonas offensive eksplosioner.

Godt tyve minutter inde i opgøret havde spanierne spillet sig til en seks-måls føring. Mod slutningen af første halvleg fik vi dog sluttet af på fornem vis, og vi fik således reduceret til 20-18 inden pausesignalet lød i Palau Blaugrana.

Fra anden halvlegs start formåede vi ikke at følge op på de gode tendenser, og vi kom i stedet skidt ud af starthullerne – det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig i front 24-18.

De næste mange minutter hang vi på og holdt Barcelonas forspring omkring en håndfuld mål. Midtvejs i anden halvleg ramte vi dog ind i dårlig periode, og hjemmeholdet udnyttede det med stor kynisme og moste på til en føring på 13 mål og knuste dermed ethvert håb om et comeback.

I slutfasen fik vi lidt bedre fat og med en god finish reducerede vi til slutresultatet 42-33.

Offensivt var der mange gode momenter i kampen. I perioder manglede vi dog den nødvendige skarphed og koncentration i vores aktioner, og det straffede hjemmeholdet prompte gang på gang.

I defensiven havde vi store vanskeligheder ved at få stoppet den spanske målmaskine, og Barcelona-mandskabet leverede gentagne gange angrebshåndbold på et uhyre højt niveau.

På trods af fine takter undervejs, må vi derfor samtidigt også sande, at vi i flere facetter manglede de sidste procenter – og det var der ikke råd til mod det spanske storhold, som kynisk straffede os ved de mindste åbninger.

Dagens kamp bød på debut til vores unge stregspiller Valdemar Hermansen, som var med i truppen i stedet for anfører René Antonsen, der var blevet i Aalborg for at pleje en mindre skade.

I morgen går turen igen nordpå, hvor vi allerede lørdag skal i aktion igen. Her står Skjern på den anden side i en topkamp i Herre Håndbold Ligaen. 

Matchfacts:

FC Barcelona målscorere:
Blaz Janc 6, Dika Mem 6, Casper U. Mortensen 5, Aron Palmarsson 5, Luka Cindric 5, Ludovic Fabregas 3, Timothey N’Guessan 3, Luis Frade 2, Cedric Sorhaindo 2, Aleix Gomez 1, Gonsalves Dos Santos 1, Aitor Arino 1, Perez De Vargas 1, Raul Entrerrios 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 6, Sebastian Barthold 5, Buster Juul 5 (4), Benjamin Jakobsen 3, Felix Claar 3, Jonas Samuelsson 3, Andreas Holst 3, Mark Strandgaard 3, Lukas Sandell 1, Mads Christiansen 1.

Udvisninger:

FC Barcelona: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
 
Redninger:

Perez De Vargas: 8/29 (28 %)
Kevin Møller: 4/13 (31 %)

Simon Gade: 6/37 (16 %)
Mikael Aggefors: 2/15 (13 %)

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...