MicrosoftTeams-image (3)

Barcelona var for stor en mundfuld

I aftenens udekamp mod FC Barcelona måtte vi se os slået 42-33 efter en sand målfest. Vi hang længe fint på og var ved pause bagud 20-18, men midtvejs i anden halvleg begyndte hjemmeholdet for alvor at trække fra.

Allerede fra kampens start blafrede netmaskerne flittigt i begge ender af banen, og efter syv minutters spil var stillingen således 7-5 i hjemmeholdets favør.

Derefter kom der i perioder lidt mere ro over kampen, men vi havde fortsat svært ved at styre Barcelonas offensive eksplosioner.

Godt tyve minutter inde i opgøret havde spanierne spillet sig til en seks-måls føring. Mod slutningen af første halvleg fik vi dog sluttet af på fornem vis, og vi fik således reduceret til 20-18 inden pausesignalet lød i Palau Blaugrana.

Fra anden halvlegs start formåede vi ikke at følge op på de gode tendenser, og vi kom i stedet skidt ud af starthullerne – det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig i front 24-18.

De næste mange minutter hang vi på og holdt Barcelonas forspring omkring en håndfuld mål. Midtvejs i anden halvleg ramte vi dog ind i dårlig periode, og hjemmeholdet udnyttede det med stor kynisme og moste på til en føring på 13 mål og knuste dermed ethvert håb om et comeback.

I slutfasen fik vi lidt bedre fat og med en god finish reducerede vi til slutresultatet 42-33.

Offensivt var der mange gode momenter i kampen. I perioder manglede vi dog den nødvendige skarphed og koncentration i vores aktioner, og det straffede hjemmeholdet prompte gang på gang.

I defensiven havde vi store vanskeligheder ved at få stoppet den spanske målmaskine, og Barcelona-mandskabet leverede gentagne gange angrebshåndbold på et uhyre højt niveau.

På trods af fine takter undervejs, må vi derfor samtidigt også sande, at vi i flere facetter manglede de sidste procenter – og det var der ikke råd til mod det spanske storhold, som kynisk straffede os ved de mindste åbninger.

Dagens kamp bød på debut til vores unge stregspiller Valdemar Hermansen, som var med i truppen i stedet for anfører René Antonsen, der var blevet i Aalborg for at pleje en mindre skade.

I morgen går turen igen nordpå, hvor vi allerede lørdag skal i aktion igen. Her står Skjern på den anden side i en topkamp i Herre Håndbold Ligaen. 

Matchfacts:

FC Barcelona målscorere:
Blaz Janc 6, Dika Mem 6, Casper U. Mortensen 5, Aron Palmarsson 5, Luka Cindric 5, Ludovic Fabregas 3, Timothey N’Guessan 3, Luis Frade 2, Cedric Sorhaindo 2, Aleix Gomez 1, Gonsalves Dos Santos 1, Aitor Arino 1, Perez De Vargas 1, Raul Entrerrios 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 6, Sebastian Barthold 5, Buster Juul 5 (4), Benjamin Jakobsen 3, Felix Claar 3, Jonas Samuelsson 3, Andreas Holst 3, Mark Strandgaard 3, Lukas Sandell 1, Mads Christiansen 1.

Udvisninger:

FC Barcelona: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
 
Redninger:

Perez De Vargas: 8/29 (28 %)
Kevin Møller: 4/13 (31 %)

Simon Gade: 6/37 (16 %)
Mikael Aggefors: 2/15 (13 %)

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse