MicrosoftTeams-image (3)

Barthold og Bjørnsen klar til EM

Begge vores norske fløje, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen er udtaget til det kommende EM i januar. Én garvet og én mulig slutrundedebutant.

Bjørnsen er efterhånden fast mand på højrefløj på det norske landshold. Han fik debut i 2012 og har spillet 150 kampe for Norge.

Barthold kan se frem til en mulig debut ved en slutrunde. Han står noteret for 38 landsholdskampe og var i sommer med holdet som reserve ved OL i Tokyo – dog uden at komme i aktion. 

“Det er et stort mål for mig at blive en fast del af landsholdet og komme med til min første slutrunde. Jeg var med til OL i Tokyo som reserve, men kom ikke i kamp, og nu håber jeg at komme med til EM i januar,” har 30-årige Barthold udtalt tidligere på sæsonen.

Holdet møder ind 2. januar, hvor de, som et led i de sidste forberedelser, deltager ved Golden League mod bl.a. Danmark.

Norge er i gruppe F sammen med Rusland, Slovakiet og Litauen. De indleder slutrunden mod Slovakiet d. 13. januar 20:30.

13.01 kl. 20.30 Norge – Slovakiet 
15.01 kl. 20.30 Norge – Rusland
17.01 kl. 20.30 Litauen – Norge

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse