MicrosoftTeams-image (3)

Barthold: Pilen peger opad

Skjern Håndbold er modstanderen i søndagens ligakamp, hvor Aalborg Håndbolds 12-års fødselsdag samtidig markeres.

Trods gode takter i 50 minutter af torsdag aftens Champions League-opgør mod Barça måtte Aalborg Håndbold i slutfasen strække våben. Det betyder dog på ingen måde, at man tager fra opgøret i det spanske med bøjede hoveder, forklarer fløjspiller Sebastian Barthold.

– Vi viser nogle takter som er ret fine, og spiller jo 45-50 gode minutter, hvor vi står fint defensivt og er aggressive i vores udtryk. (Mikael, red) Aggefors har en rigtig god første halvleg og vi spiller os generelt frem til mange chancer, synes jeg. Desværre var vi alt for uskarpe de sidste 10 minutter, og det gjorde forskellen.

– Efter den periode vi har været igennem på det seneste, så var det trods nederlaget positivt, at vi sad tilbage efter kampen og var skuffede over ikke at få point, men til gengæld ikke var skuffede over indsatsen.

– Så vi har masser at bygge videre på til de kommende kampe, og alle har en fornemmelse af at pilen peger opad. Vi skal dog stadig kæmpe for hvert eneste mål, for der er ingen nemme opgaver her inden jul, lyder det fra Sebastian Barthold.

Søndag kl. 14.00 venter næste udfordring i et spændende slutprogram på kalenderåret 2022, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena.

Sæsonens første indbyrdes opgør i september endte med en Aalborg-sejr på komfortable 34-28, og vestjyderne går ind til søndagens opgør på en øjeblikkelig 5. plads i HTH Herreligaen med 21 point for 16 kampe.

– De er bestemt at regne som et tophold, det har de altid været i Danmark. De har fået etableret en god defensiv og har også et godt målmandspar, så alt i alt må man sige at de har haft en god første halvdel af sæsonen.

Vi skal som hold vise den gejst og fightervilje som tilskuerne gerne vil se, og så skal vi til gengæld glæde os over at have Danmarks bedste fans i ryggen.

– Skal vi tage sejren søndag, så gælder det lidt den samme opskrift som tidligere. Vi skal stå godt defensivt, så vi kan komme til at løbe med dem, og det er nok den samme opskrift jeg forventer at Skjern kommer med, så det bliver to hold der spiller lidt på samme måde, analyserer den norske venstrefløj, der har en klar målsætning om at tage sejren og de to point i de trygge rammer i Sparekassen Danmark Arena.

– Vi har en forhåbning om, at vi kan præstere endnu bedre, efter den lidt dårlige periode. Søndagens kamp er den første af fem kampe inden jul, der er med til at definere hvordan næste halvdel af sæsonen skal blive for vores vedkommende. Så vi er klar til at gå til den og få alle fansene på lægterne med til at kæmpe for to helt afgørende point i ligaen.

– Vi elsker at spille i arenaen, og når der er fyldt er fansene med til at skabe en fed atmosfære. Så på den måde skal vi være med til at spille hinanden gode. Vi skal som hold vise den gejst og fightervilje som tilskuerne gerne vil se, og så skal vi til gengæld glæde os over at have Danmarks bedste fans i ryggen, afrunder Sebastian Barthold.

Søndagens kamp fløjtes op kl. 14.00, men allerede kl. 11.45 åbnes dørene til Sparekassen Danmark Arena, hvor der venter publikum flere forskellige aktiviteter, blandt andet gratis kagemand til de første 1.000 tilskuere, konkurrence fra Sportmaster og meget mere.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse