MicrosoftTeams-image (3)

Barthold udtaget til EM-kvalifikationskamp

Sebastian Barthold er igen udtaget til Norges ”Rekrutlandshold”, der 10. marts skal møde Letland i en EM-kvalifikationskamp.

Landsholdsugen i marts byder både på EM- samt OL-kvalifikationskampe for Norge, og det betyder, at nordmændene igen udtager to landshold.

”Rekrutlandsholdet” skal igen spille EM-kval, som de også gjorde det i januar, hvor det norske A-landshold forberedte sig til VM-slutrunden.

I januar var Barthold ligeledes med det norske hold i aktion i EM-kvalifikationen, hvor han var med i to kampe mod Hviderusland.

Dengang var vores norske venstre fløj brandvarm, og han leverede 16 mål på 16 forsøg i de to kampe. 10. marts får han så muligheden for at gøre kunststykket efter, denne gang med Letland som modstander.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse