MicrosoftTeams-image (3)

Barthold udtaget til EM-kvalifikationskamp

Sebastian Barthold er igen udtaget til Norges ”Rekrutlandshold”, der 10. marts skal møde Letland i en EM-kvalifikationskamp.

Landsholdsugen i marts byder både på EM- samt OL-kvalifikationskampe for Norge, og det betyder, at nordmændene igen udtager to landshold.

”Rekrutlandsholdet” skal igen spille EM-kval, som de også gjorde det i januar, hvor det norske A-landshold forberedte sig til VM-slutrunden.

I januar var Barthold ligeledes med det norske hold i aktion i EM-kvalifikationen, hvor han var med i to kampe mod Hviderusland.

Dengang var vores norske venstre fløj brandvarm, og han leverede 16 mål på 16 forsøg i de to kampe. 10. marts får han så muligheden for at gøre kunststykket efter, denne gang med Letland som modstander.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse