pokaler_header_new

Barthold udtaget til EM-kvalifikationskamp

Sebastian Barthold er igen udtaget til Norges ”Rekrutlandshold”, der 10. marts skal møde Letland i en EM-kvalifikationskamp.

Landsholdsugen i marts byder både på EM- samt OL-kvalifikationskampe for Norge, og det betyder, at nordmændene igen udtager to landshold.

”Rekrutlandsholdet” skal igen spille EM-kval, som de også gjorde det i januar, hvor det norske A-landshold forberedte sig til VM-slutrunden.

I januar var Barthold ligeledes med det norske hold i aktion i EM-kvalifikationen, hvor han var med i to kampe mod Hviderusland.

Dengang var vores norske venstre fløj brandvarm, og han leverede 16 mål på 16 forsøg i de to kampe. 10. marts får han så muligheden for at gøre kunststykket efter, denne gang med Letland som modstander.
 

arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...